PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE
poďakovanie
Hosť#1 May 18, 2016, 10:33
Ďakujem za podrobné informácie a len ma to utvrdzuje v názore, že arogancia moci je zjavná a že sa cez TPS strácajú verejné finančné zdroje. Budem vždy podporovať akcie, kde je na prvom mieste občan a nie prospech jednotlivcov - poslancov v mestskom zastupiteľstve. Držím palce. Hermanová
Hosť#2 May 18, 2016, 22:34
Výborne som s Vami
Fiala Pavol , Mateja Bela 3 , Trenčín
Hosť#3 May 19, 2016, 08:31
TPS je novodoba mafia povolená štátom alebo mestom za účelom okrádania obyvateľov.Podobné organizácie sú v nemocniciach kde okrádaju spolu s vedením nemocníc chorých ľudi.Bolo by to treba riešiť štrajkami a manifestáciami ako to robia v Čechach.Aby sa tí novodobí slovenský zlodeji trocha báli ľudu čo ich volil.
Hosť#4 May 23, 2016, 21:14
Absolútne súhlasíme celá rodina a všetci moji priatelia i známi a veríme, že zdravý rozum zvíťazí a skončí toto bohapusté nemorálne rozkrádanie verejných financií a privátnych financií občanov /voličov/
ivan#5 May 27, 2016, 07:51
Re:
že by naozaj niektorí ľudia boli na Slovensku absolútne bez štipky charakteru ? , to sa môžu porieť ráno do zrkadla? asi už ostáva naozaj len občianska neposlušnosť. čo má toto všetko okolo parkovania pred domom so zdravým sedliackym rozumom?