Peticia proti vyrubu na Kolibe
Peter Holec
Predmet
Facebook stranka o kauze vyrubu na Kolibe
https://www.facebook.com/pages/Kraj%C5%A1ie-Slovensko/1438356303047899
malá technická
prezíval som celé ráno, dal som si prezúvky a prestalo to. Prezývali ma malý zívač, prezúvač... :-)
bod b.
mestske vs. statne lesy
Peter,
este existuje pridruzena peticia, ktora sa tomu venuje detailne, ale v zasade ide o to, aby boli bratislavske lesy lepsie kontrolovane a spravovane. Aby neboli v sprave statu ale mesta. Tym sa moze systematicky zabranit tomu, aby o nich rozhodoval 1-2 anonymni uradnici (lahko podplatitelni) vs. desiatky mestskych poslancov, ktorych si volia obcania mesta a su tak pod dohladom.
k 13
Re: k 13
Nie je to nepriestrelne, ale je to niekolkonasobne tazsie. Naviac mesto Bratislava sa stara a hospodari s lesmi vyzrazne lepsie ako statne lesy.
Re: lanko
Zatial to tak nevyzera... Je to vzdy otazka len toho ako silno budeme tahat. :)
Pravna a Financna zodpovednost pre vsetkych bez rozdielu!!!
Vidieť visieť!
Co s tym ...
Suhlasim ze je to zle co sa deje. Spytam sa inak ... Dokazeme to zmenit ? Pochybujem ... Arogancia a chvalenie o rozkradani vo verejnych mediach a nasa bezmocnost. Toto tu este nebolo. Zial dnes som videl jednu reportaz ktora je starsia ale zial pravdiva. Zmenu v tejto krajine moze vyvolat len vec ktora sa dotkne kriticky velkej casti obyvatelstva. Napriklad nedostacujuce dochodky na zaplatenie stravy. Potom verim ze ludia vezmu do ruk palice a ubiju tychto gasparkov svojich sponzorov. Potom vsak nastane cas ked sa ocitneme tam kde v roku 89 a do ruk to vezmu ludia nejaki. Aky tito ludia budu ? Budu ini ? Budeme mat normalnych ludi? Este existuju ?
Hladajme odpoved na tuto otazku ... Prepacte mi ten skepticizmus ale zial potrebujeme diktatora ... ina cesta z tejto biedy nevedie. Otazka je aby to bol diktator v prospech ludu ak taky existuje.
| This discussion has been closed. |