Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv
Nech Pán Boh udelí mnoho požehnania všetkým tým, ktorí zachraňujú naše rodiny.
Pozdravujeme Alianciu za rodinu
Chcu viac ako v Holandsku, Svedsku a Nemecku!
To, co chcu zaviest - nema obdobu ani v EU.
Vyhovaraju sa na EU - ale to nie je pravda - v tom dokumente chcu nasobne viacej
http://youtu.be/emy86AW5Uyo?t=32m32s
Jeden starý pán mi povedal ak dvaja chlapi pôjdu do krčmy a si vypijú čo bude s ich dieťaťom ?
LGBTI koľko ich je ???
Viac ako otcov a mám ktorým nieje ľahostajná budúcnosť ich ďetí ?
Dajte pokoj!
Ja si myslim, ze vysledok referenda hovori za vsetko - 21% za, cize 79% proti. Tak uz dajte pokoj.
Tak ako bolo za dní Noeho,tak bude pred príchodom Syna človeka/Mat.24,37/. V Biblii v 1 Moj.6,1-7 je konečný bod do ktorého sa neviazaná sexualita za dní Noeho dostala a kam neodvratne smeruje i gender ideológia /sexuálny styk s padlými anjelmi-démonmi/.Predchádzať tomu budú ešte isté formy spolužití. https://www.youtube.com/watch?v=3afaUqVdGzk
pojdu po nasich detoch jak psi po udenom,juvelijna justicia im to umozni,partnerstvami sa to vsetko zacne,a zeby sa necitili v zdravej spolocne ako iny ludia tak aj v skolach uz budu sa snazit deti prevychovat na svoju podobu aby prisla nova tepla generacia aby boli ako ryby ve vode.znicia biorodinu ,pary sa budu obavat odobratia dietata preto niektory radsej ani deti nebudu mat tak ako je to v norsku kde dieta je majetok statu....at si ziju hej ale ked raz deti neplodia tak nech to prijmu a neotravuju celu spolocnost s ich pravami ,a uz vobec nie pravami na deti,,ved to neni zvieratko ze si zajdem na nakupy do decaku kupim si chlapceka..alebo dam peniaze nejakej zene naj mi vynosi,,ved to decko ked vyrastie a zisti ze bolo na objednavku kupene ta ho musi porazit,,sak to neni sranda..to je chore z deti si biznis tuna idu robit.deviacia to je a nie ze ony sa taky rodia,a ti zodpovedny co otvoria tu pandorinu skrinku uz budu s penizkami davno v USA alebo inde
Re: Dajte pokoj!
> Ja si myslim, ze vysledok referenda hovori za vsetko - 21% za, cize 79% proti. Tak uz dajte pokoj.
Nabuduce to daj cele cervenym pismom a 10 vykricnikov.
Tak zorganizujte 400K podpisov a urcite pride 79% ludi povedat to vase ANO.
A budete to mat na papieri.
A realita - milion ludi 3*ANO, 3 miliony ludi sa nestara // bolo oklamanych.
Ano suhlasim s touto peticiou!!!
Re: Dajte pokoj!
Máte nepopierateľne veľmi zvláštne interpretačné schopnosti úplne jasných čísiel človeče. Narozdiel od Vás, ja to beriem takto: 21% oprávnených voličov veľmi presne vyjadrilo čo chce do budúcnosti pre tento ľud a jeho deti a zvyšok sa proste nevyjaril vôbec (ich vec - ich chyba). Takže Vás poprosím neobťažujte nás svojou zvrátenou logikou a skúste skôr pouvažovať nad tým, čo dobré by ste mohli pre svoju krajinu a ľudí v nej žijúcich spraviť. Ďakujem.
Re:
Re: Re:
tu http://www.cestaplus.sk/cestaplus/clanok MEDZERA_PREC /strategia-ci-strategicka-tragedia
fanatici
fanatici, aj toto referendum vám zaplatí štát? socializmus na vás!!!!
Re: Re:
Tých 4,5 milióna prišlo k urnám povedať svoj názor?
Chcem vsetkym mudrlantom, ktori podporuju prava LGBTI povedat, ze ich chapem, aj ich tuzbu stat sa homosexualmi, ale prave tak, ako homosexualny par nie je schopny splodit potomka, to znamena, ze maju urcite obmedzenia, aj ich prava v oblasti rodiny a manzelstva by mali kopirovat toto prirodzene obmedzenie. Alebo vy mudrci, azda chcete obvinit Boha - Stvoritela, ze urobil niekde chybu, ked vysadu manzelstva a rodicovstva prisudil heterosexualnemu paru? Zamyslite sa nad tym, ak ste toho schopni.
a pre blaho detí, ktoré si zaslužia otca a mamu.
Jaroslav
Zaujímavé výskumy... ktoré boli zastavené
o tom, ako je homosexuálny spôsob života - sexuálny styk neprirodzený, ako poškodzuje telo samotných homosexuálov, ktorí mnohí neskôr nevedia udržať stolicu, nehovoriac o šírení rôznych infekcií a nákaz a ďalšie zaujímavé informácie na túto tému ... ak by niekto mal záujem si pozrieť na stránke homosexualita.cz/?c=100
Ja som nestvoril ziadneho muza ani zenu. To vy ste stvorili mna. Kazdy, kto zaklada svoje rozhodovanie na mne, zaklada ho na vymyslenych klamstvach, ktorych cielom je mat kontrolu nad ludmi, ktori tomu veria. A ze vas veru je. Pomaly kazdy druhy komentar ma tu spomina! Ziadni z vas veriacich by nemal mat pravo rozhodovat za hranicu svojej osoby. Ak chces verit kktine, tak nech sa paci, ale nemysli si, ze budes rozhodovat o inych ludoch len pre to, ze rovnako veriacich blaznov su miliony po celom svete a z toho na svk jeden.
Re: Modlitba na záchranu sveta pre túto dobu,Teraz...
| This discussion has been closed. |