Petícia proti spoplatneniu parkovania pre Presovcanov
This comment has been removed by the author of the petition.
V názve petície sa píše o nespoplatneni parkovania, v bodoch 1-3 ale podpísaný súhlasí s poplatnenim parkovania. Je to zlá petícia
Nepodpisujte ju.
parkovne v Presove
Kto ma na to aby si to platil , tak nech si spolu s tymi co na to maju kupia priestor na vystavbu parkoviska daju zavoru .Co sa tyka aut ako dodavkove a nakladne auta na parkoviskach pri bytovkach nemaju co robit,tak nech sa pani primatorka najprv postara o tieto veci a nie za kazdu cenu obrat ludi o 38 eur!!! Ja tych 38 eur mozem pouzit na rozumnejsie veci ako do mestskej pokladni.
Prečo práve v Prešove,kto je za tým? Čie záujmy zastávajú poslanci? Kto s tým prišiel? Veď sú aj iné možností ako vyriešiť parkovanie v meste. Zoberte si príklad z iných väčších miest. Platíme dane,tak ako ostatní.Nesúhlasím.
Toto navrhol normalny clovek? To je ako keby ste predali 1000 listkov na koncert a salu mali len pre 700 ludi. Ked VZN vstupi do platnosti, mestska policia prestane tolerovat "divoke" parkovanie. A kde budu parkovat ludia s platnym povolenim ked bude v blizkosti ich domu plno? Pojdu na druhy koniec Sekcova? Parkovacie miesta treba vybudovat priamo tam, kde je to teraz najhustejsie.
Turčanová a poslanci odputávaju pozornosť občanov spoplatnenim parkovania od oveľa väčšieho problému a to dopravy v Prešove, ktorá je už neúnosna a nevedia ju vyriešiť, pretože sú neschopní na čele s primátorkou.
Analýzu parkovania v Prešove robila schránkova firma EEI, ktorá má v Košiciach veľké problémy.
Kužma sa vyjadril, že výber z parkovneho pôjde iba pre firmu ktorá sa bude starať o parkovanie, "nie" na vybudovanie nových parkovísk, takže je to len forma vypalnictva!!!
Magistrát mesta Prešov a poslanci, týmto postupom odputávaju pozornosť od neriešenia Akútnejšieho problému a to dopravy v Prešove, kde ukázali akí sú neschopní a nekompetentní! Najprv treba vyriešiť dopravu v meste , potom zrýchliť MHD, dobudovať chodníky, cyklistické chodníky a potom riešiť parkovanie!!!! Som zvedavý, kedy pôjde Turčanová blokovať vjazdy do mesta ako sľúbila, rád sa pridám!
Som občanom Mesta Prešova od roku 1962
No najvyššia drzosť pýtať od občanov peniaze za parkovanie .Ďumbierska 2 , 4 , 6, je 54 bytových jednotiek no parkovacie miesta sú len 17 miest . Ak by som mal parkovať mimo nášho parkoviska to je 2 , 4 , 6, kde mám motorové vozidlo a bude mi pridelené iné miesto v rámci Sekčova až bude poškodené moje vlastníctvo v tom to prípade motorové vozidlo budem žalovať mesto a žiadať o náhradu škody. Pochodil som trošku po svete. No nikde som sa stým nestretol . Ľudia nebuďte hlúpy do dneska nesú vysporiadané pozemky okolo bytoviek komu vlastne budeme platiť ?
Je to novodobé úžerníctvo . Ak by sa to schválilo budem prvý za odvolanie pani primátorky .
ps: Vladimír Gábor
Re:
Bohuzial Vam pridelenie nebude nic. Vy len dostanete karticku, ktora Vas bude opravnovat parkovat v zone 17 (co je cely Sekcov). Ak pridete neskoro a tych vasich 17 miest bude obsadenych, tak sa mozete vydat hladat volne miesto v zone. Ak sa budete snazit zaparkovat blizsie k domovu podla dnesnych pravidiel, tak Vas odtiahnu.
1 auto na jeden byt zdarma. Firemné autá mimo parkovania v blízkosti bytoviek - parkovacie domy. Podzemné parkoviská povinne pre novovznikajúce developerske projekty.
Mesto má problém a toto sú jeho riešenia , hluk na ulici v nočných hodinách vyriešia , obmedzením otváracích hodín , namiesto toho aby mestská polícia riešila nočný kľud.Problém s parkovaním? ...tak ho spoplatníme. neviem či si p. Turčanová myslí , že cez noc narastú nové miesta pre autá , alebo ľudia prebytočné predajú , určite to ale problém nevyrieši, a ako poznáme situáciu tak o rok niekto vyhlási že mesto nie je schopné prevadzkovať parkovné a musia to postúpiť sukromnej firme atd.atd ....len si niekto zasa pripravuje kšeft pre seba a na obyvateľov mesta z vysoka se...
Vizitkou primátora je mesto p.Turčanová a bohužial vizitkou mesta je primátor. To čo sme si zvolili to máme. Tý čo by za nás mali bojovať a chrániť naše záujmi pozerajú iba na svoje korytá a nevidia si ďalej od nosa.Iba hlupák by s niečim takým súhlasil a iba hlupák niečo také mohol navrhnúť, ale prekvapuje to vôbec niekoho?
Treba sa zamyslieť koho pôjdeme voliť a ktorá strana za voleným stojí .
Česť Vašej práci.
| This discussion has been closed. |