Petícia proti spoplatneniu parkovania pre Presovcanov

Petícia vo veci novej parkovacej politiky v Prešove. My, v petícii podpísaní obyvatelia Prešova (oprávnení voliči) týmto žiadame, aby obecné zastupiteľstvo vyhlásilo hlasovanie obyvateľov  na území Prešova o nasledovných otázkach v oblasti parkovacej politiky:   1.       Súhlasíte s tým, aby obyvatelia  Prešova, mali parkovanie na sidliskach zadarmo, tak ako je to teraz 2.       Súhlasíte s tým, aby realizáciu a prevádzku ,parkovania zabezpečovalo iba mesto Prešov a nie externá súkromná spoločnosť z dôvodu, aby nedochádzalo k odlivu finančných prostriedkov do súkromných rúk?

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.