Peticie.com

Petícia občanov dotknutých obcí proti navrhovanému rozšíreniu kapacity skládky odpadov, ktorý nie je nebezpečný v lokalite obce Zohor

Petícia - Ďakujem

Hosť#1 Aug 27, 2020, 07:49
Súhlasím s Vami a aj keby to prešlo, čo prejde, som rád, že v obci Zohor žijú ľudia, ktorí registrujú vplyv tejto skládky na život obyvateľov. Držím päste, raz sa to podarí.
Hosť#2 Aug 27, 2020, 08:10
neprejde im to
Hosť#3 Aug 27, 2020, 08:46
dobry den, p. Garaiova, dakujem vam, ze sa "ste sa na to dali". Ja som organizovala peticiu v suvislosti s prvym rozsirenim a s nadejou, ze to "neprejde", som ju odovzdala na MZ SR. Bohuzial poslanci OZ Zohora hlasovali tak, ze to preslo - len o jeden jediny hlas. Az tak im zalezalo na obcanoch Zohora:( Mame krasnu prirodu, Moravu ... no len aby sme nedopadli ako v Chemko Strazske. Drzme si palce:)
Hosť#4 Aug 27, 2020, 11:39
Držím palce treba žiadať od zastupiteľstva uznesenie . Dajte nech vašu požiadavku si osvojí niektorý z poslancov a navrhne uznesenie. Nevzdávajte sa. Valovič Stupava
Hosť#5 Aug 27, 2020, 19:35
Dobrý deň, držíme palce, nech im to neprejde. Poslanci sa dajú prinútiť hlasovať proti zámeru jedine ak na hlasovanie zastupiteľstva príde veľa nespokojných občanov. Ochranársky spolok Sološnica

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.