Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.
Nežná korona revolúcia 17.11. - pochody za SLOBODU v celej SR!
Hosť#1 Nov 04, 2020, 14:07
Či to bude tichý a kľudný rozhodne to, ako zareagujú skorumpované a zapredané orgány štátnej moci! Ale som jednoznačne proti provokatérom a výtržníkom!!!
Hosť#2 Nov 04, 2020, 14:19
Re:
Bohužiaľ keď tí provokateri sú v mnohých prípadoch samotný policajti v civile aby mali dôvod zasiahnuť a rozohnať dav ľudí bolo to tak na SK a aj v ČR
Januli#3 Nov 04, 2020, 14:24
Petícia - testovanie/očkovanie
Prosím môžete do názvu petície doplniť to, že .... očkovania proti COVID-19, COVID-20, COVID-21 atď? Alebo ešte lepšie iba ..akéhokoľvek očkovania, ktoré bude mať v názve COVID? Lebo som čítala, že od januára sa chystá operácia COVID 21, tak nech už to máme dopredu ošetrené. Potom s radosťou petíciu podpíšem aj budem zdieľať. Ďakujem za prečítanie mojej pripomienky.
Hosť#4 Nov 04, 2020, 14:54
Sevaste áno a budem Vám vďačný ak mi pošlete bližšie inštrukcie. Ďakujem a so srdca zdravím.
Hosť#5 Nov 04, 2020, 16:02
Pozdravujem. Už vynechajte fejzbuk z organizovania vašich akcií. Niektorím to vadí.... Ďakujem.
J.
Hosť#6 Nov 06, 2020, 06:30
Som rád, že my občania SR ideme verejne ukázať, že nie sme ovce, stádo, ktoré sa už ďalej nechce dať viesť "somármi" a zapredancami Svetového systému NWO.
Hosť#8 Nov 14, 2020, 17:22
Ahoj, urcite prideme. Sme obaja z nmv.
Martin a Katka