Peticie.com

Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.

Nežná korona revolúcia 17.11. - pochody za SLOBODU v celej SR!

Hosť#1 Nov 04, 2020, 14:07
Či to bude tichý a kľudný rozhodne to, ako zareagujú skorumpované a zapredané orgány štátnej moci! Ale som jednoznačne proti provokatérom a výtržníkom!!!
Hosť#2 Nov 04, 2020, 14:19

Re:

#1: -  

Bohužiaľ keď tí provokateri sú v mnohých prípadoch samotný policajti v civile aby mali dôvod zasiahnuť a rozohnať dav ľudí bolo to tak na SK a aj v ČR

Januli#3 Nov 04, 2020, 14:24

Petícia - testovanie/očkovanie

Prosím môžete do názvu petície doplniť to, že .... očkovania proti COVID-19, COVID-20, COVID-21 atď? Alebo ešte lepšie iba ..akéhokoľvek očkovania, ktoré bude mať v názve COVID? Lebo som čítala, že od januára sa chystá operácia COVID 21, tak nech už to máme dopredu ošetrené. Potom s radosťou petíciu podpíšem aj budem zdieľať. Ďakujem za prečítanie mojej pripomienky.

Hosť#4 Nov 04, 2020, 14:54
Sevaste áno a budem Vám vďačný ak mi pošlete bližšie inštrukcie. Ďakujem a so srdca zdravím.
Hosť#5 Nov 04, 2020, 16:02
Pozdravujem. Už vynechajte fejzbuk z organizovania vašich akcií. Niektorím to vadí.... Ďakujem. J.
Hosť#6 Nov 06, 2020, 06:30
Som rád, že my občania SR ideme verejne ukázať, že nie sme ovce, stádo, ktoré sa už ďalej nechce dať viesť "somármi" a zapredancami Svetového systému NWO.
Slovák#7 Nov 06, 2020, 12:04

Komu to vadí??Odporcom Slovenská ak tak!!Re:

#5: -  

Hosť#8 Nov 14, 2020, 17:22
Ahoj, urcite prideme. Sme obaja z nmv. Martin a Katka

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 6,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
PayPalGoogle PayApple PayKreditná Karta

Vyberte spôsob platby, aby ste mohli pokračovať.