Peticie.com

Spaľovňa Skalica

Ďaľšie informácie k spaľovni

Hosť#1 May 03, 2014, 21:13
Ja by som ju schválil na golfovom ihrisku.
Hosť#2 May 04, 2014, 16:54
Primátor Chovanec je najväčšie zlo pre mesto Skalica, vidí len svoj vlastný prospech. To, že ničí obyvateľom Skalice ich životné prostredie, to ho nezaujíma a hlavne mu prekáža psí útulok, čo sa tam nachádza, čo by im mal radšej pomôcť, tak ich chce zničiť.
Anonymous#3 May 07, 2014, 18:38
Vážení signatári,

aj vďaka tejto petícii rozhodlo dnešné zastupiteľstvo v Skalici, že nesúhlasí so spaľovňou. Je to síce len jedno zo stanovísk ale určite dôležité.

Ďakujem za Vašu podporu,
Miroslav Horňák.
Hosť#4 May 07, 2014, 19:34
tiež sa z toho teším, ale problém , čo so starými pneumatikami sa týmto nevyriešil
vr#5 May 07, 2014, 19:35

spalovňa

tiež sa z toho teším, ale problém , čo so starými pneumatikami sa týmto bohužial nevyriešil
Hosť#6 May 07, 2014, 20:09

Petícia

Všimli ste si, že pod touto petíciou je oveľa viac ľudí, ktorí súhlasia so sverejnením svojho mena ako u predchádzajúcej petície /lesy/? To je super, že ľudia si začínajú uvedomovať, že o problémoch treba hovoriť a nebáť sa ozvať, hoci aj len takto. Mlčať nie je vždy zlato.
Hosť#7 May 07, 2014, 20:19
nedovolme v nasom meste spalovnu,ohrozuje nielen nas,ale i nasich potomkov...nesuhlasim so spalovnou v nasom meste
obyvateľka#8 May 08, 2014, 10:29
To je od primátora podraz na všetkých obyvateľoch Skalice, ich zdravie a čistota okolia Skalice jeho vôbec nezaujímajú. Asi hospodárenie radnice nie je "kóšer", keď sa k takémuto podvodu uchyľuje. Obyvatelia nech pokapú ako muchy, tak ako ľudia zomierajú v Novej Bani,Novákoch, Šali,atď.... Arogancia, svojvôľa, velikášstvo a po mne potopa... veď čo sa mne môže stať, lebo ja som samozrejme nepostihnuteľný, mám moc, peniaze, teda aj pravdu!!!
Skaličania nedovoľme aby niekto rozhodoval o nás, bez nás a spomeňme si na to pri voľbách!
Stop spaľovni!
Hosť#9 May 09, 2014, 07:05

Re:

#8: obyvateľka -

Krásne napísané a dodala by som "STOP NADČLOVEKOVI"!!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.