Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov
Re:
Ja dokážem mnohé veci pochopiť, ale súhlasím s petíciou, pretože bezohľadnosť v tomto smere je už neúnosná.Máme 3 mesačné bábätko, ktoré sa nám strháva zo spánku, pretože sa už aj maloleté deti hrajú s delobuchmi,psíka a mačičku, ktorí sa idú od strachu zblázniť a pokladám za vrchol primitivizmu, keď dospelí ľudia ohadzujú z balkónov a okien chodcov idúcich po chodníku a bavia sa na ich strachu.
Re:
už ako bolo písané v odpovedi na tento "múdry " komentár, ide tu o petardy a delobuchy a nie o svetlice a iné ohňostroje. Ohňostroje sú pekné ale petardy a delobuchy nemajú žiadny efekt len rachot. Predávať len dospelým? Hm osobne som videla x dospelých dementov hádzať to do okolitých ľudí. Ja neželám nikomu nič zlé ale keď by ti tresla letiaca petarda pri hlave tak by si poďakoval a pýtal si ďalšiu? Asi hej keď si taky zástanca tohto nezmyslu.A nehovoriac o zvieratách. Samozrejme tie sú adeptom ako ty ukradnuté. Tak si choď dať dennú dávku niakej domácej predtým ako ideš na úrad práce a nenadavaj normálnym ľuďom do idiotov. Salut.
Zdá sa mi nevhodné v dnešnej dobe míňať toľko financií na petardy a delobuchy, nehovorisc o stresových situáciách na starších ľudí, ľudí vôbec - môžu spôsobiť zdravotné ťažkosti, o zvieratách ani nehovorím .........sama mám doma dvoch psíkov, takže viem o čom píšem
Ocenujem tuto iniciativu a rozhodne chcem pomoct dostat sa do povedomia ludi v mojom okoli. Nepoznam totiz nikoho, kto by tuto iniciativu nepodporil. Bezohladnost a bezocivost ludi v tomto nepozna hranice, a v drvivej vacsine pripadov sa pouzivaju tieto veci v kombinacii s alkoholom, co sposobi, ze sa zo zabavky stane tragedia. Kolko sa ich este musi stat, aby kompetentni pochopili, ze skody, ktore vznikaju, su velakrat nenahraditelne? Nepomaha ziadna zvysena kontrola predaja, ziadne navody, ani pokuty od policajtov...
Petícia aj tak nie je platná, pretože:
1. Podpisujú ju osoby mladšie ako 18 rokov
2. Niektoré osoby, ktoré túto petíciu podpísali bývajú mimo SR
3. Niektoré podpisy majú falošné adresy
4. Mnohým podpisom chýba adresa
5. Niektoré mená môžu byť falošné
Petícia bude platná iba vtedy, keď sa bude spisovať na uliciach miest a obcí, a budú to spisovať osoby staršie ako 18 rokov.
Takýchto idiotov som tu ešte nevidel , petardy sú na svete už tisícky rokov a vam tu drbe na hlavu.... zvierata to znašali do teraz, budu aj v buducnosti.
Re:
Môžeš mi povedať akých tisícky rokov - áno majster dejepisu, ja si z detstva pamätátm psrkavky a ohňostroj , nie delobuchy ani petardy. Netrep aspoň. A vtedy sa to nesmelo predávať deťom nie ako teraz, už 10 -11 roční s tým frajeria.
| This discussion has been closed. |