Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov
Toto už nie je vítanie Nového roku,ale terorizovanie ludí a zvierat nadmerným hlukom!!!čiže skupinami dementných ludí ,ktorý nevedia že Nový rok sa víta po pol noci a nie ako sa im páči a kedy sa im páči!!!! STOP PYROTICHNIKE!!!!
Re:
Keď som nemala psov, mala som malé dieťa, ktorému to tiež vadilo. Ruku na srdce, nikdy som žiadnu petardu nehodila, sama sa toho bojím. A okrem toho, mám pocit, že tie delobuchy sú z roka na rok silnejšie. Už nejakú tú svetlicu by sme prežili, ale toto sú už detonácie, ako keby front prechádzal. Tak to načo je dobré? Ostreľovači si sami vykoledovali túto petíciu, lebo je to z roka na rok horšie a ja by som im dopriala, aby bola úspešná, keď nevedia, kde sú hranice.
Tento rok uz byvame v meste,mame maleho psika,ktory sa vekmi boji petard,ako sa hadzali,bol vystraseny,a utiahnuty,triasol sa,zly pohlad na nho.S takymto som sa este nestretla aku tento rok.
Re:
Máš pravdu. Tieto príspevky s množstvom pravopisných chýb poukazujú na výšku IQ a úroveň vzdelania ostreľovačov. V hlave vymetené, hlavne, že v ruke má petardu.
Re:
"Výkali"....si v škole asi chýbal, čo? Tá istá kategória. V hlave vymetené, ale v ruke petarda. Ja platím mestu za mojich dvoch psov 72 eur ročne a "výkali" si zbieram sama zadarmo. Vy koľko zaplatíte mestským samosprávam, že po vás upracú ten bordel, čo ste po tých "oslavách" zanechali?
| This discussion has been closed. |