Stop násiliu na Slovensku
pouvazujme
Čím viac je tichá, alebo verejná podpora neonacizmu na Slovensku, tím viac je násilia. Jednoducho Slovensko bude hnednúť až kým sa nepremení na h...o a aj kvôli smradu sa tu nebude dať žiť.
Re: pouvazujme
Re: Re:
tvrdite ze majitel namiesto cigariet dal kupujucemu bejzbolkou po hlave? ale no
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tu je vidno ci stat kona alebo robi somarov z ludi!!!
Ked pan Gaspar ma video z mestkej kamery uz davno mal byt aj s ministrom odvolany..To su istoty pre beznych ludi..Dakujeme pan premier za taketo istoty..nabuduce nam date istoty v koncentrakoch vsak?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: co to pomoze ??
tak presne toto ma napadlo, keď som včera to video videla... a zistila, že toto nie je prvý prípad.... a k tomu ešte komentár hovorkyne polície, že žiadny z nahlásených incidentov.... totiž už aj tých predchádzajúcih, ktoré sa tu stali.... vraj neboli vyhodnotené ako útok extrémistov a neonacistov a čo ja viem ešte čo... tak toto ma už úplne presvedčilo o tom, že buď sú nitrinaski policajti úplne blbí,.... alebo čo je ešte horšie... jedna ruka s náckami....
ináč... o nitrianskych policajtoch sa to vraj vo všeobecnosti hovorí... aj o ich riaditeľovi že radšej zasiahne proti maďarovi ako proti náckovi.... tak čo potom chceme
| This discussion has been closed. |