Vyhlásenie: Podporujeme biskupov v otázke tzv. „Rodovej rovnosti"
Re: Ohradit sa voci gender ano, ale podpora a vdaka biskupom nie
#1: Nepodpisal - Ohradit sa voci gender ano, ale podpora a vdaka biskupom nie
Uplne ta chapem, a dakujem za komentar.
Ak si bez viny, hod do nich kamenom. Pan Bezak by bol urcite za.
Re: Re: Ohradit sa voci gender ano, ale podpora a vdaka biskupom nie
#3: lubys - Re: Ohradit sa voci gender ano, ale podpora a vdaka biskupom nie
Nebudem do nich hadzat kamenom, davam im stale sancu aby dospeli do rovnakeho postoja ako Maria Magdalena. Potom im poviem to co jej povedal Jezis. A potom budu mat zas moj respekt aj plnu podporu.
tema
Re:
David prepacte,
vyjadrili ste sa presne tak, ako pani Pietruchova, veduca Uradu vlady pre rovnostnu LGBT a Ginder politiku. Ja nemam nic proti ludom, inej orientacie, som zasadne proti tomu, aby mali vacsie prava, ako normalny clovek ((napr. pri trestnom konani, osoba, ktora sa dopusti tresrneho cinu voci LGBT, trestna sadzba bude 2 nasobna !). Mamam zaujem, aby mojich vnukov ucili v skolke, ako sa maju sexualne ukajat v 3 rokoch. Tot vsjo...!
PS : na rozdiel od Vas sa nehambim za svoje meno a priezvisko a mam priatelov aj medzi skupinou gay-ov ale aj lesieb a oni sami tvrdia, ze to, co sa chce presadit - zasluhou urcitych finacnych skupin, im len a len skodi
Re: Re:
Nuz to ste trosku prehnali, mozno len zamerne ako metaforu. Ja som za to, aby sexualita bola sukromnou vecou ludi. Pri registrovanych partnerstvach ide len o to, ze stat ako servis pre obcanov akceptuje vyber zivotneho partnera a da mu pravny zaklad. Nic viac, nic menej. Som za to aby ludia inej orientacie (ktoru si nevyberaju, ale maju ju vrodenu) mali ROVNAKE prava ako "normalny clovek". Toto nijako moju rodinu neohrozuje.
Co sa tyka sexulanej vychovy, je lepsie ak o nej deti budu poucene, nez ked si siria (dez-)informacie sami medzi sebou. Najma dnes v case internetu je absolutne nemozne pred nimi tieto veci skryvat.
Re:
To o čom píšete sa nazýva Rovnosť medzi mužmi a ženami, nie Rodová rovnosť. Treba nielen materiály naštudovať, ale žiaľ aj čítať medzi riadkami... Rodovú rovnosť sa snažia pretlačiť aktivisti LGBTI, no možno málo ľudí vie, že to o čo im ide je zničenie rodiny ako takej... Takto sa vyjadrila jedna z aktivistiek... A vy asi patríte k nim...
chyba v peticii
Re: chyba v peticii
Ďakujem za upozornenie, ale nie je to chyba. Skúste si pozrieť napríklad web odboru rodovej rovnosti, konkrétne link: http://www.gender.gov.sk/?page_id=523. V tomto texte sa okrem iného cituje aj feministka Simone de Beauvoirová, ktorej myšlienky patria k základom tejto ideológie (napr. tvrdila že manželstvo a materstvo sú pre ženu väzením).
Aj tak, osobne sa mi zdá že ideológia gender mainstreaming obsahuje viacero vnútorných rozporov...
Na Vas komentar by som Vam chcela polozit jednu otazku ( len tak na zamyslenie ) : blizia sa prezidentske volby; pojdete volit? (odpoved ma nezaujima, nakolko je to kazdeho sukromna vec) ale na zaklade Vasho nazoru, Vam odporucam prestudovat si kauzy, ktore su spojene so vsetkymi kandidatmi... Drzim Vam palce pri nastavajucich volbach.
Ľubomír
Vždy som vnímal rozmanitú jednotu mamy a otca pozitívne a ani po 60-tich rokoch života neviem, ktorý bol jednička, či dvojka! Som za presné pomenovanie a nie paušalizovanie, či znehodnocovanie hodnôt získaných ťažkým životom a životnými skúškami až podnes. Musíme si chrániť prirodzené hodnoty kvality života od splodenia, cez výchovu, vzory, formáciu, čnosti, formy ochoty a obety navzájom aj cez kvalitu staroby a odchod do nového osláveného života.
Je to sila LÁSKY.
Slabosť lásky, tzv. „opičia láska“ dovolí aj krivenie a ohýbanie charakteru nízkym, poplatným, či špekulatívnym záujmom a toto rázne odmietam svojim postojom pre zachovanie vysokej kvality genofondu a metainformatiky mojim potomkom!
Veď sa len obzrime, koľko svetských zákonov ničí naše životné prostredie, vzťahy a postoje, úctu a rešpekt k životu a kvalite života raz k nenarodeným, potom k narodeným, neskôr k pracujúcim, k nedobrovoľne nezamestnaným a potom k seniorom!
:-) ♥
PS: Myslím si, že genetické modifikácie svojou produkciou zanechávajú dielo skazy, zúfalstvo, plač a škrípanie zubami... Dokedy ešte?
Ľubomír Varačka
14.1.2014 03:42
| This discussion has been closed. |
Ohradit sa voci gender ano, ale podpora a vdaka biskupom nie