Petícia za zrušenie zmeny MHD do obce Branč od 15.12.2013

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie zmeny MHD do obce Branč od 15.12.2013.


Hosť

#1

2013-12-06 12:10

Fandím aktívnym obyvateľom obce Branč,Aj petícia je spôsob ako zdvihnúť kompetentných aby robili to, čo treba pre ľudí robiť.Aby robili to, čo ich voliči dúfali,že pre nich aj urobia.
Spôsob komunikácie starostu s občanmi v tomto smere je len snahou o zdôvodnenie ako sa veci urobiť nedajú.
To je dôvod mojej podpory tejto petície aj keď v Branči nebývam.Ide tu ale o podporu myšlienky a podporu aktivít ľudí ktorí sa dostali zrušením niektorých spojov do veľkých problémov, ktoré by obec mali zaujímať.
Vladimír Špánik,
Združenie občanov miest a obcí Slovenska(ZOMOS)

Anonymous

#2 Re:

2013-12-06 12:21

#1: -

Veľmi pekne ďakujeme za podporu.

No čo je veľa, tak to už je veľa. Aby sa zrušila linka, ktorú využíva veľmi veľa obyvateľov, to už beriem za prehnané. Dúfam, že sa pán starosta znovu na mne vybúri. Čo sa mu už raz podarilo.

 

Sylvia


Hosť

#3

2013-12-06 14:52

Vážený Pán "starosta" (v úvodzovkách, kedže zo slova starosta vyplýva starostlivosť o ľudí obce, ktorí do neho vkladajú dôveru) by sa mal uvedomiť. Ak niekto povie, že v tejto dobe má už každý občan auto, tak prečo by sa teda nemali rušiť spoje? Ak by to povedal niekto v Dubaji je to v poriadku, ale ak to niekto povie v Branči, kde polovica obyvateľov a rodín chodí do práce výlučne Mhd(ktorá je už aj tak dosť zredukovaná), robí za minimálnu mzdu. Bola by som zvedavá, ako by sa s týmto problémom vysporiadal Pán "starosta" na ich mieste. On je tu predsa na to, aby nám vytvoril čo najlepšie podmienky vo všetkých ohľadoch. Zatial však nebadáme žiadne náznaky. Viem, že financií možno priveľa, ale toto je už prehnané! Tento spoj využíva drvivá vačšina obyvateľov obce Branč, veď každý deň sú autobusy tak plné, že mnoho ľudí musí stáť. Neviem si predstaviť, čo by bolo s tímito ľuďmi, keby sa 12ka taýmto spôsobom zredukuje.
zuzana

#4 ?????

2013-12-06 15:41

nejde ti spoj....zavolaj si taxi....ved v branci sme len milionari. nemas auto ...kup si ho.... Pane Bože kam sme to dotiahli, je to strasne ked nema clovek ani len do tej prace ako ist... Je nas tu dost , tak podme vsetci do toho a zvladneme to.....