Petícia za zrušenie reklamy v TV počas vysielaného programu

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za zrušenie reklamy v TV počas vysielaného programu.

Zuzana KE

#1

2014-03-17 20:23

Milý divák TV, ani mne sa nepáči, keď dá televízia reklamu počas jedného programu takmer každých 10-15 minút. Chápem však, že si musia nejako na seba zarobiť. Mohli by ich skôr obmedziť, napr. počas hodinu, hodinu a pol trvajúceho programu dať 1 alebo maximálne 2 reklamy - ale nie 15-minútové :)
Teší ma,že STV reklamami programy neprerušuje, hoci, priznávam, niekedy počas takého 2-hodinového pútavého filmu by mi to padlo vhod :)
jose19

#2 Re:

2014-12-14 15:24

#1: Zuzana KE -  

 Ja si myslim ze tv nas dost osklbavaju na takych napr.sms sutaziach..ako super star a pod..oni si len prilepsuju na reklamach!! Mne osobne to poriadne lezie na nervy..ked film 5 min pred koncom prerusi reklama..na nas divakoch maju zarabat tym ze sledujem dany program..a nie sledovat reklamy..v dnesnej internetovej dobe clovek az tak nepotrebuje reklamy,lebo vsetko si najde sam.napr taky tcom teklamy do zblaznenia!! Ked chcem novy mobil tak si vyjdem do predajne a popytam sa osobne.clovek aspon ide medzi ludi..a nie vecne pozerat to iste..som za zrusenie reklam pocas programu.dakujem s pozdravom..

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-01-30 18:25


Hosť

#4

2015-09-08 08:28

          www.peticie.com/reklamy

 

Ur local lesbian

#5 Homofob <3

2020-12-18 15:11

Ok takze podlamna je ta reklama super a zato ze niektory chori ludia nazyvany homofoby alebo ludia ktorym vadi lgbt komunita by mali prestat a uvedomit si ze co robia. Je trocha chore nenavidiet ludi kvoli ich sexualnej orientacii s ktorou sa narodili a ano viem ze toto je slovensko a slovensko je dost aleze dost homofobna krajina ktorej vadia ludia ktore maju radi opacne pohlavie ale musite si uvedomit aj to ze zijeme v 21 storoci a toto je uplne normalne. Taktiez ak by som pravdu povedala gay rodiny vychovavaju deti lepsie ako hetero par alebo tak. Takze prosim vas nebudte pressed za jednu jebnutu reklamu aj je to pre vas offensive tak si zatvorte oci alebo ja neviem nepozerajte telku a chodte na protest proti lgbt komunite lebo tym ze budete ukazovat disrespect voci uplne normalnym ludom tym urcite daco dokazete. Dufam ze ste pressed kvoli tomuto co som teraz napisla a dufam ze kvoli tomu ze sa dve baby v jednej reklame bozkavaju ze sa vam kvoli tomu bude horsie spat!1 dobru noc/ pekny den homofobovia!1!