Milosť pre Františka Kolena
Nemam slov co zasa dokazala nasa "justicia" spiny ktore zabiju vraj "z nedbalosti" alebo proste len ukratia stat o par milionov eur behaju na slobode a vysmievaju sa nam do ksichtu.mlady chalan ktory urobil jedinu chybu v zivote ze stretol nejaku afektovanu pani v uniforme ma dostat 8 ROKOV??!!! TO CO JEEEEEEE??!!!!!
A za jedno kopnutie 8 rokov?
Korupcia, korupcia, korupcia... nitým nevidímč iné za
Re:
To nieje za kopnutie preboha !!! ale za napadnutie verejneho činitela s ublížením na zdravy a trvalími nasledkami pre tu policajtku
Na to čo stratí mal mysliet predtým ako to spravil .. a ospravedlnovat to tým že bol pod vplyvom alkoholu je tiež celkom smiešne, pretože ak nevie piť alebo sa správat ked ma vypité tak nech nepije !!!
Uznávam že 8 rokov je vela s tym suhlasim ale Milosť si nezasluži ani zdaleka potom by sa takéto prípady stávali stale častejšie, každý musí niesť nasledky za to čo vykoná .
Obzvlašt aktivny športovec MUSI vediet ovladat svoje silu vo verejnom živote. Kde je ten priklad pre deti ked športovci sa nebudu vediet kontrolovat kolko alkohol snesie a ako sa potom spravi.
My všetci mame vinnu na vyšku jeho trest a teraz chceme čo? zase to menšie zlo????
premyslajte!!!
Re:
a policajtka ktora už nemože pracovat inak ako v kancel a ma doživotne došramotené kolena to je podla tebe v poriadku??? asi tu vznika otazku komu jebe!!!
Re:
len mrzačil , ale to je nic aj ožran pride doma a bije svoju ženu a je to v poriadko.
V akom štatom žijete??? a čo respekt pre druheho???
Mlady sa nevie ovladat nech zaplati , nie jeho trest je privysoky, ostatne su pri nizke!!!!
Okolicani niekolkonasobny vrah na slobode...
| This discussion has been closed. |