Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re:
Typicka Slovenska nevrazivost. Keby mne niekto zlomil takto nohu a ostanem hoc aj do smrti invalidom (a vlastne potvrdil niekto nieco take, ze ta policajtka je az tak vazne zmrzacena? Je to niekde medialne spomenute, ako zavazne ma poranene koleno?), tak aj tak sa zamyslim, ci tych 8 rokov nieco zmeni. Zmeni? Vrati mi to moje koleno spat? Nevrati.
Nevrazivost, tuzba po odplate, nevrazivost, tuzba po odplate. Si to mozte omielat dokolecka vsetci, co sa zastavate tohto trestu. Taki ste vy, Slovensky narod. Len zavidiet druhemu to dobre a priat mu vsetko zle.
Max. 4 roky, po polke trestu prepustenie za dobre spravanie: to je moj trest, ktory by som mu udelil. Ked sa kedysi chodilo na vojnu na 2 roky, tak 2 roky stravene v base by hadam zvladol.
Re: Re: Hokejisti
#669: - Re: Hokejisti Bohuzial som z Povazskej, dokonca chudacika Ferinka rovesnik a chlapci vtedy v Mone narobili pekny bordel dobili tam nejakych chalanov na bare a ked na nich zavolali policajtov a vyhodili z baru tak im stale nebolo rady a ked dosli fizli chlapcovi nebolo stale rady a skakal este aj do nich
Re: Re: Re: Hokejisti
#682: Agresivne koleno - Re: Re: Hokejisti
Veď nikto tu nehovorí, že je chudáčik, ktorého by mali prepustiť.ale 8 rokov...tebe sa to zda primerané?Mne teda nie.
Nezastávam sa mladého človeka, áno urobil chybu,(ruku na srdce, kto v mladosti nenarobil blbosti?) a mal by za svoj čin vziať zodpovednosť a aj trest, ale samozrejme primeraný! 8 rokov basy na tvrdo???? Pane Bože to už fakt v tejto krajine nie je žiadna spravodlivosť?
anonym
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#654: Peter - Re: Re:
A ty vieš napočítať do 8 a vynásobiť si to x 365? Vieš čo to je??? A čo myslíš že to tej policajtke pomôže? Určite urobil super hlúposť, ale naše súdnictvo ho takým veľkým trestom v hlúposti mnohonásobne prekročilo. Nebol to žiadny chronický výtržník a 8 rokov???