Výzva slobodných občanov Slovenska

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva slobodných občanov Slovenska.

Fredy

#201 Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-11-01 06:04

#194: Boldoghfvalwy-Casny - Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

Neviem naco tu miesas ci madari budovali,ci nebudovali slovensko,tu je podstata v niecom inom,tak pis kveci a nie k madarskej otazke!!

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2013-11-01 06:11



Hosť

#203 Reakcia na pana Sohaja.

2013-11-01 06:22

Vazeni,pozorne si precitajte jeho nazor,a presne takto by sa to malo s tymi to debilkami riesit! Nemaju nas za nic! Pozrite ako to funguje napr.vo Svajciarsku,tam sa ide nieco v parlamente schvalovat ale vyjadruju sa k tomu obcania,formou peticie,tito nasi debili casto nemaju ani sajnu co schvaluju.A to ani nehovorim o tom,abyich zeaujimal nas nazor.Sedia si na tych zadkoch,ale medzi narod nechodia,ale pred volbami sme im dobri.Skoda reci,ak sas tym daco nebude robit,tak sa tu udusime a tito hajzli si do nas budu utierat topanky stale.
peter179

#204 Re: Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-11-01 11:05

#201: Fredy - Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska? 

 Áno. Ale nie je to riešenie maďarskej otázky. (Všetko so všetkým súvisí). Všetci bežní ľudia v týchto štátoch sú zbedačení činnosťou svojich vlád, bez ohľadu na národnosť. Sme malí, zaujímaví už len zo strategického hľadiska, ale sami nedokážeme nič. Udusia nás, zlikvidujú. Obzrime sa! - (áno, vždy bola iná situácia, iná doba, ale) v 68 sme boli sami - zlikvidovali nás a len z dôvodu rozumného slabého odporu neutopili v krvi, ("západ" sa na nás vykašľal, presne tak, ako v 38), v 89 padol celý socialistický blok - bol to záujem USA a ich západných prisluhovačov, všetko vtedajšie dianie bolo v ich réžii, najmä z ekonomických dôvodov. (za posledných cca 150 rokov bolo takmer všetko dianie na svete v réžii a v zmysle záujmov západných štátov). Hľadať charakternosť v USA, je ako hľadať ihlu v kope sena - uvedomte si, na čo všetko a na koho všetkého (dokonca aj na svojich spojencov) sa vykašľali, lebo to nebol ich momentálny záujem. Správy o americkom barbarstve sú nám podávané zásadne prekrútené, ale reálne následky ich demokratizácie a nezištnej pomoci trpiacemu obyvateľstvu je vidieť aj zo správ, ktoré nám podsúvajú - stačí Irak, Lýbia. Sýria mala na kahánku a pomohol jej len ekonomický záujem Ruska, inak by bol ich osud spečatený. (Dokedy ešte bude USA beztresne vyčíňať po svete?)

Nás sa nemá kto zastať a teraz už obzvášť. Podporu a spolupatričnosť môžeme hľadať a možno nájdeme len v ľuďoch s podobným osudom, ako je ten náš. Postihnutá je ČR, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, štáty bývalej Juhoslávie, ...

V minulosti vraj bola slovanská ríša najväčšou a najsilnejšou vo viac, či menej známej histórii ľudstva. Rozkladala sa na takmer celom území Európy. Jej rozklad a rozpad spôsobila práve naša slovanská nátura, nevraživosť, závisť, ... Táto epocha sa už bohužiaľ nikdy nevráti, i keď by to bolo krásne. Učme sa zo svojej histórie, neopakujme chyby z minulosti, stačí tie z minulého storočia. 

Preto buďme slušní, rozumní, tolerantní, vysvetlujme, hladajme to, čo nás spája, nie rozdeluje. Vzájomne sa potrebujeme.

Adam Lenger

#205 Vyzva

2013-11-01 12:38

Chcel by som poprosit kazdeho, kto toto cita, aby pomohol pri sireni tejto vyzvy. Vytvoril som FB skupinu, ak mozete, sirte to dalej a vyzyvajte k sireniu. Nemozeme dovolit, aby to opat zaspalo, musime byt co najaktivnejsi. Ja mam v plane na vlastne naklady dat vytlacit vyzvu na velke formaty a oblepit verejne miesta, nech si to najma starsi ludia, ktori nemaju internet mozu precitat a zaujat stanovisko. Sirte vyzvu, vyzyvajte k sireniu, k noseniu trikolory a pod. Verim, ze nastal cas cosi urobit. V zaujme nas a nasich potomkov podme do toho - za lepsi system.

FB skupina: https://www.facebook.com/pages/V%C3%BDzva-slobodn%C3%BDch-ob%C4%8Danov-Slovenska/662983343734738?ref=hl

Hosť

#206 Odkaz pre všetkých

2013-11-01 19:34

Na každom pracovisku máme kopírky.
Už viete, čo treba robiť ako prvé, keď
prídete do práce. Ja sa už teraz na to teším,
že niečo sa dalo do pohybu aj život ma
začal baviť lebo mi začal dávať znovu
zmysel.
Adam Lenger

#207 Suhlas

2013-11-01 20:08

Ano, ti, ktori maju pristup ku kopirkam a mozu vytlacit bez problemov, tak tlacte, rozsirujte vyzvu. A suhlasim, aj mna to nadchlo k aktivite a citim v tom vyznam. Nemame co stratit!

Hosť

#208

2013-11-04 11:59

Moj nic je ucelovy ospravedlnujem sa ze nedam cele meno,(mam nato svoj dvovod), ale stojim za vami a zucvastnim sa protestu 9.11.2013 snazim sa sirit tuto osvetu uz nejaky ten cas, aj medzi ludmi aj na internete ..

Emans
SOS

#209

2013-11-04 14:49

Môže mi dať niekto informáciu, čo sa organizuje
9. 11. 2013? Bude sa niečo diať aj v Banskej Bystrici?
Ďakujem

Hosť

#210

2013-11-04 15:15

citajte na ztrankach Vladimir Pavlik je tam vse o 9.11. 2013

Hosť

#211

2013-11-04 23:34

Konečne... dúfam, že bude mať zmysel vrátiť sa na Slovensko
Veronika Paliesková

#212 Myšlienka má silu, preto budme silný aj v tomto

2013-11-05 19:05

Pre tých, ktorí prichádzajú s pochybovačnými myšlienkami odkazujem:" Radšej nemyslite vôbec!" Pokiaľ máte myslieť negatívne a tým zahubiť pozitívnu myšlienku ešte len v zárodku, tak radšej nemyslite a nechajte ľudí s dobrou vôľou a chcením myslieť pre dobro, pre dobrú vec pre víťazstvo nad temnotami, ktoré sa rozmohli nielen nad naším Slovenskom, ale aj nad celou zemou.
Myšlienka má obrovskú silu, a keď sa všetci spojíme a budeme myslieť pozitívne a vo víťazstvo nad zlom, myšlienka sa zhutní a to víťazstvo príde. V jednote je sila. Nevpustime, žiadnu plevel do tejto pôdy. Ochraňujme to semienko a starajme sa oň pozitívnym a podporujúcim myslením a samozrejme aj konaním a uvidíme, že za krátku dobu z neho vyrastie pevný strom, ktorý poskytne ochranu a silu všetkým tým, ktorí sa oň dôkladne starali.

Hosť

#213

2013-11-05 19:05

Srdečne vítam túto petíciu a som rád že sa ľudia začínajú zobúdzať! Je najvyšší čas súdiť politických zlodejov za ožobračovanie slovenského národa!

Hosť

#214

2013-11-05 19:07

Dalej sa už nedá.
Ľuboš Slávik

#215 Info

2013-11-05 19:28

Budem rád ak mi dá niekto info čo sa chystá 9.11.2013. Už skoro rok nabádam občanov aby sme sa zjednotili a spravodlivo to spočítali politickým zlodejom ktorý slúžia finančným zlodejom z J&T a Penty! Konečne sa začína niečo diať a verím tomu že keď sa zjednotíme tak dokážeme Slovensko zachrániť pre naše deti! Keď so si to spočítal tak takmer 5mil ľudí ožobračuje cca 200 zlodejov-dobrodruhov. Je to 150 tajtrlíkov v parlamente,asi 20 zlodejov vo vláde a 30 finančných žralokov spolčených v J&T a Pente. Som presvedčený že Slováci sa zjednotia a urobia si poriadok vo svojej domovine! Nesúhlasím však aby politický a finančný zlodeji beztrestne odišli zo Slovenska! Za ožobračovanie slovenského národa si zaslúžia trest a je pár jedincov ktorý si zaslúžia trest najvyšší za vlastizradu! Slováci, MOR HO!!!

Hosť

#216

2013-11-05 21:39

Podpísal som ale moc tomu neverím. Slováci sú velmi po.ratý národ
Jarbar

#217 Re: Myšlienka má silu, preto budme silný aj v tomto

2013-11-05 21:43

#212: Veronika Paliesková - Myšlienka má silu, preto budme silný aj v tomto

Áno myšlienka má silu ale strach slovákov hoci aj z ničoho je veľký. Verte mi pani. Stač aby im farári pohrozili že prídu o otrockú prácu a revolúcia je v ťahu

Jarbar

#218 Re: Re: Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-11-05 21:49

#204: peter179 - Re: Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

Ďakujem! v mene svojom a v mene svojich vnukov

peter179

#219 Prosba

2013-11-06 08:38

Ako začať? Je samozrejmé, že tieto myšlienky museli nadchnúť každého slušného človeka. Ale je to tak závažná téma a rozhodujúci krok, že je nutné všetko s chladnou hlavou zvážiť. Nie je na mieste ani prílišná ustráchanosť alebo pštrosia politika, ale ani prehnaná eufória a hurá systém. Preto myslím, že ľudia, ktorí odišli a chceli by sa vrátiť na normálne Slovensko, by ešte hádam nemali baliť a my, čo sme tu, by sme mali byť veľmi obozretní, aby sme niečo neprepálili, (tých príležitostí na opravu mnoho nie je, ak vôbec nejaká).

Je nás 5 miliónov a veľmi mnoho z nás, inak slušných ľudí má potrebu sa za každú cenu zviditeľniť alebo presadiť a často na úkor veci samotnej, (to nie je môj názor, je to realita niekoľkých desaťročí). Je pred nami obrovský a zásadný cieľ a na jeho dosiahnutie je NUTNÉ spoločné úsilie, lebo cesta k nemu nebude jednoduchá. Preto prosím všetkých: NEDROBME TOTO ÚSILIE, i keď by sa jednalo o akékoľvek šlachetné myšlienky alebo činy - na všetko bude dosť času po dosiahnutí tohto základného cieľa. Ak ho opäť nedosiahneme, všetko ostatné je aj tak zbytočné. Potlačme na čas trochu svoje ego a podporme tých niekoľkých, ktorým dôverujeme, aby svoju kožu na trh neniesli zbytočne. My nepotrebujeme obete, my chceme slobodné a prosperujúce Slovensko, spravované slušnými ľuďmi.
Je tu ale zásadný problém: tieto informácie sa šíria veľmi pomaly a k mnohým ľuďom sa vôbec nedostávajú, neexistuje spätná väzba, neexistuje koordinácia, široká verejnosť nepozná protagonistov (možnosť zneužitia, provokatérstvo), nie sú žiadne vodcovské osobnosti požívajúce vážnosť a úctu spoločnosti, ...
Nakoniec, odozvu doterajších aktivít najlepšie uvidíme už teraz 9.11. pri voľbách do VÚC a ich výsledkoch a hneď potom na námestiach. Bohužiaľ, nie som veľký optimista. (Myslím, že situácia ešte stále nedozrela - Slovák potrebuje "omnoho viac" - ešte je len v predklone, a kým ho dostanú na kolená ešte potrvá - hold, tvrdá nátura. Myslím, že to potrebuje zase väčší otras, napr. rozpad EU, a zdá sa, že ani to už moc dlho nepotrvá).
Poroba, žiaľ a strádanie zoceluje, (len by to nemalo trvať príliš dlho, aby sa nevytratila pamäť národa). Nádej zomiera posledná.
Veronika Paliesková

#220 Re: Re: Myšlienka má silu, preto budme silný aj v tomto

2013-11-06 16:41

#217: Jarbar - Re: Myšlienka má silu, preto budme silný aj v tomto 

 

no práve ja našťastie nepatrím do žiadnej cirkvi, som slobodne veriaca v Stvoriteľa a v jeho zákony. Je pravda, že Slováci sú ľudia, ktorý často remcajú a nadávajú na druhých ale nepozrú sa na seba že sami majú moc to zmeniť. Ale aj z mužom sme za to aby tá petícia bola poopravená. Prečo by si mali zlodeji zobrať to čo nakradli? Nech odídu, ale nech vrátia to, čo nakradli.
Marián

#221 Obozretnost

2013-11-06 17:18

Mnohi si pamäteju "zamatovu revolúciu",ktorá bola jeden velky podvod.Nedajme sa oblafnut,ved aj v tedy komunisti "odisli" beztresne,ba dokonca im zostal nakradnuty majetok a aj moc.Stali sa z nich kapitalisti presne takí, akým za socializmu nevedeli prist na meno.Pytam sa,preco by mali darebaci ,ktorí 23 rokov zbojnicili bestrestne odist aj z nakradnutym majetkom? Ved za hranicami by este viac skodily Slovensku ako tu doma.Vzdy sa najde Judas, ktory sa zapreda ich peniazom. Nech zostanu doma a skusia co je to skutocna robota. Ono postavit novu basu je lacnejsie ako ich nechat len tak odist.

Hosť

#222

2013-11-06 18:56

vypocul som si prejav helenky mezenskej a plne stim suhlasim,ze vvetky vlady od rozdelenia ceskoslovenska roskradali vsetko co sa dalo

Hosť

#223

2013-11-07 07:41

Helenka Mezenska je taky isty smejd ako tych zvysnych 149 co tam snou seda ona iba precitala tuto peticiu a uz je sni hrdinka ale vertemi je taka ista ako oni vsetci pretoze viacej uz nic nerobi
M

#224 Revolúcia

2013-11-07 10:20

V roku 1989 sa uskutočnila revolúcia, to ako dopadla všetci ideme. Mnohí sa pýtajú prečo? Ľudia išli do ulíc preto, aby sa mali lepšie, čiže chceli mať. Porušil sa tým jeden z večných zákonov o dávaní a braní. Keď chceš mať bude ti zobrané, ak chceš dať bude ti dané. Zaslúžime si vôbec lepší život? Veď sa pozrite okolo seba, kam to ľudia dotiahli, do akého morálneho bahna ľudstvo padlo (Slováci nevynímajúc). Mravnosť, cudnosť, poctivosť, zodpovednosť a láska (skutočná láska, nie náruživosť) sa zo života vytratili. Z ľudí sa stali úbohé karikatúry, ktoré si nezaslúžia ani štipku ľútosti.Revolúcia by mala začať najskôr u nás samotných. A keď sa do našich duší vráti dobro a láska, potom môže začať celosvetová revolúcia "chcem dať" áno chem dať priechod dobru a láske. Potom nám bude dané zo Svetla priamo od Stvoriteľa. Inak každá revolúcia je zbytočná.

Hosť

#225

2013-11-07 22:08

Tato peticia je bohuzial krutou pravdou ako sme si naivne mysleli 17.nov.1989 ako bude super druhe Svajciarsko ano pre tych co tento mega podvod na narode spachali a pokracuju v nom dalej zapredali nas za judasky gros a preto je potrebne im to konecne patricne zuctovat je nacase s tym konecne zacat,lebo nase decka a vnucence nas preklaju,ze co sme im tu zanechali uz teraz zaciname byt vo svojej krajine chudobny pribuzny mozole generacii pred nami su uz rozpredane a uz sa rozpredava aj poda,nerastne bohatsvo ostanu nam len oci pre plac preberme sa uz konecne obcania SR.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...