Výzva slobodných občanov Slovenska

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva slobodných občanov Slovenska.


Hosť

#176

2013-10-24 09:23

treba niečo robiť proti tým ktorí tu už vládli 40 rokov a sú tu znova a arogantne sa vysmievajú ludom
súhlasím s petíciou
paly

#177 strany

2013-10-24 09:27

najhoršia je stranickosť, strany - tie spájajú zlodejov, zrušiť strany

Hosť

#178

2013-10-24 09:32

Pre lepšiu budúcnosť
svätýzadedinou

#179 Výzva slobodných občanov Slovenska

2013-10-24 10:19

Nesúhlasím so záverom petície, potrebujeme peniaze, ktoré nám ukradli, potrebujeme potrestať všetkých vinníkov, potrebujeme aby vrátili všetko čo nakradli.Už sme jednu hrubú čiaru za minulosťou urobili a dopadlo to katastrofálne. Nesúhlasím z takýmto znením petície a preto ju ani nepodpíšem a nepodporím. Celá petícia je výzva pre novodobých oktrokov, aby sa vzdali majetku, ktorí im ukradli a páchatelia zostali nepotrestaní.

Hosť

#180

2013-10-24 12:50

Dobrý deň,

odporúčam Vám stručnejšie a jasnejšie definovať Váš zámer, inak Vás podporujem a verím, že čoskoro bude tých podpisov 50.000.

M.

Hosť

#181

2013-10-24 15:36

Nemyslím,že "nepotrebujeme vaše peniaze len choďte preč".Pokiaľ sa preukázané obohacovanie sa a rozkrádanie minie zákonu a prechádza beztrestne,som presvedčený,že aj tí čo prídu po nich sa stanú takými istými.Je to známy scenár od roku 1989.***Zlé súdnicstvo a prokuratúra sú najviac zodpovedné za stav,ktorý sa rozmohol od roku 1989.Tam,kde nefunguje právo-nefunguje nič.
Michel

#182 Petícia

2013-10-24 18:36

Táto petícia je málo publikovaná, veľa ľudí by sa chcelo pridať, ale nevedia o tejto možnosti petície. Preto treba túto možnosť publikovať odkazom.

Hosť

#183 DIAMANTOVA BANA

2013-10-24 21:12

Ani ja nesúhlasím s tým,aby politici beztrestne odišli s nakradnutými majetkami.Túto petíciu by bolo treba prepísať a poopraviť,pretože väčšina tu napísala,že s tým tak isto nesúhlasí. Kliknite si na "DIAMANTOVA BANA IVANA MIKLOšA",ktorá sa má nachádzať v Juhoafrickej republike.Táto baňa mala patriť všetkým Slovákom,ale Mikloš si ju privlastnil sám pre seba.Myslím,že aj pán Vladimír Pavlík o nej rozprával.Keby sme ju vlastnili,boli by sme bohatý štát a nežili by sme v chudobe.....http://www.youtube.com/watch?v=6DRFZtOgjOA

Hosť

#184 DIAMANTOVA BANA

2013-10-24 21:21

Bývalý redaktor Necenzurovaných novín Vladimír Pavlík vyzýva doporučeným listom Ivana Mikloša a Roberta Fica, aby za účasti ministra vnútra, Generálneho prokurátora a riaditeľa SIS, uskutočnili verejnú spoločnú tlačovú besedu ku kauze diamantovej bane v JAR publikovanej na www.diamantovabana.sk, pretože slovenskí občania majú právo nielen zo zákona, ale aj z Ústavy Slovenskej republiky vedieť pravdu o tejto kauze.
http://www.diamantovabana.sk/doc/12.html#tb

Hosť

#186

2013-10-24 22:19

Toho skurveneho fasizmu a stalinizmu uz bolo dost!!!
Konecne sa objavilo nieco mudre a urcite aj uspesne.

Hosť

#187

2013-10-25 00:34

Slovaci,konecne prisiel cas prebudit sa!Podme jednotne ruka v ruke zachranit tuto nasu krajinu!Uz konecne niekto s odvahou pomenoval s velkou odvahou nahlas a po pravde vsetky tie svinstva,ktore sa tu pachaju!Pripnime si jednotne trikolory a spolocne vyrazme do boja za nas narod a nase Slovensko! Pohar pretiekol....... Dzban sa rozbil...... Uz naozaj STACILO!!!!!!!!

Hosť

#188

2013-10-25 07:45

ci lavica ci pravica a lebo koalicia opozicia ani jeden z tych 150tich co tam sedia v parlamente mozno su dajake vyjimky ale osobne si myslim ze nam v nicom nepomozu lebo keby chceli aj oni zmenu tak by vedeli ako na to ale jeden den hraju divadlo a druhy den piju v bufete spolu kavicku takze musime si pomoct sami ani ich priezkumy FICO 37 PROCHAZKA 18 atd podme a ukazme im ze sme a dokazeme byt jednotny a zvolme si svojho PREZIDENTA myslim si ze by ich to velmi zaskocilo a zacali a lebo museli by nas brat vazne a preto volte pana VLADIMIRA PAVLIKA mame jedinecnu sancu im to dokazat

Hosť

#189

2013-10-25 10:28

Niet čo dodať, len aby si vypočuli a zmizli.

Hosť

#190

2013-10-26 14:30

SLOVENSKO pre SLOVÁKOV a nie ZLODEJOV!
jahmal

#191 vsetko do BA

2013-10-27 06:20

to je blbost... co ti da dojst do ba z lucenca dpc... treba vsetkych nahnat do blavy ty magor...
Adam Lenger

#192 Suhlas a pripomienky

2013-10-30 06:20

Plne suhlasim s touto iniciativou a budem nosit stuzku. Po politickej stranke to mate vyriesene. Mam vsak niekolko velmi podstatnych pripomienok. Som ekonom, takze musim poznamenat, ze ekonomicka otazka nie je doriesena. Ak sa zbavime "elity" a vytvorime skutocnu demokraticku vladu, co pokladam za mozne, ale sucasny ekonomicky system nechame bez zmeny, nic sme tym nedokazali. Pricina nasich problemov nie je v "elite", ktora rozkradla tento stat, pricina je v systeme, pretoze im to dovolil a umoznil. Kapitalizmus je nas problem, a pokial ho nezmenime, nezmenime nic. Netvrdim, ze treba okamzite budovat socializmus sovietskeho typu, na to uz historia doplatila. Socializmus ma hlavne v 21.storoci novu podobu. Prestava sa pozerat, ako ho videl Lenin, pretoze je preukazatelne, ze ho videl nespravne. Politicki filozofi a ekonomovia sa dnes pozeraju na Marxa a jeho koncepciu, ktora sa v zakladoch odlisuje od byvalych rezimov. Hovori sa jej demokraticky , resp. moderny socializmus, ekonomicka demokracia a pod. Toto by mala byt nasa cesta. Ziadne nasilie ani nic podobne, socializmus moze fungovat aj bez toho - vid. byvala Juhoslavia.
peter179

#193

2013-10-30 10:13

Ja som sa tu už vyjadril. Samozrejme, že súhlasím so všetkým, čo je tu uverejnené, plne sa stotožňujem so všetkými myšlienkami a iniciatívami, ktoré smerujú k očisteniu a zveľadeniu Slovenska, k navráteniu samozrejmých a zaslúžených slobôd, práv, životnej úrovne, ... všetkým jeho občanom. A som pre to ochotný urobiť čokoľvek, čo je v mojich silách.
Som už trochu starší, viac pamätám a chcem upozorniť na zopár vecí:
- pozor na klamnú eufóriu,
- pozor na provokácie a provokatérov - bolo ich dosť v 68 aj 89,
- pozor pri prípadnom výbere adeptov - aj do súčasnej polit. garnitúry vstupovali niektorí zdanlivo slušní ľudia, pozrite, čo je z nich dnes (nechali sme sa pripraviť o spätnú väzbu, kontrolu),
- dávam do pozornosti "arogantný odpad" (česť nepatrným výnimkám), ktorý sa teraz 9.11. uchádza o korytá, pokračujúc v zabehnutom trende a taktiež blížiace sa prezidentské voľby a zasa "arogantný odpad", (česť výnimkám) často veľmi známy, ktorý je až tak bez zábran, že je presvedčený, že keď je nefunkčný Úrad pamäti národa, nie je funkčná ani jeho reálna pamäť. Majú nás naozaj za úplných debilov - Ukážme im, že nie sme!!!
- prosím všetkých: Poďme k voľbám! Nenechajme prepadnúť svoj hlas, resp. pripočítať k tým nepravým. Ignorancia nie je zlá, ale tu nie je na mieste. Vyberme niekoho úplne nepodstatného z posledných miest, zneplatnime svoj hlas alebo doplňme "Káčer Donald", ale poďme,
- až raz budeme voliť tých svojich, poctivých, čestných, buďme prosím veľmi obozretní. Ani vysoká škola nie je záruka kvality, certifikát česti, svedomia, pokory,
- rozhodne sa prihováram aj za pána Vladimíra Pavlíka, ako kandidáta do prezidentských volieb. Z toho, čo som mal zatiaľ možnosť vidieť a počuť, je to asi jediný slušný a čestný človek. Náš človek. Je rozhľadený, inteligentný a nie je bývalý nomenklatúrny káder, ako sme mali doteraz. A že nemá vysokoškolské vzdelanie? - ale určite si nebude mýliť Benedikta s Dominikom, Balkán s balkónom atď. a nebude o sebe tvrdiť, že je "prezidentom hlavy štátu",
- doteraz sme vždy volili "menšie zlo" - zdanlivo. Skúsme už voliť "len dobro",
- do Blavy nemám možnosť ísť, ale určite pôjdem podporiť na námestie v Trenčíne.
A ešte niečo. Slovensko je veľmi malé, rozkradnuté, už nezaujíma nikoho. Ale v prípade "nepokojov" a pre zachovanie "poriadku" v regióne je možné očakávať tvrdé potlačenie už len náznakov nespokojnosti obyvateľstva. Dokonca aj so zahraničnou účasťou.
Podobné problémy majú asi všetky postkomunistické štáty. V minulosti sme boli súčasťou tzv. Sanitného kordónu, dnes sme súčasťou V4. Skúsme spojiť svoje záujmy a sily aj s nespokojnými občanmi ostatných štátov. Len masa a územná rozloha dokáže zahýbať, prípadne zvrátiť súčasný stav.
Sme rozdielni a v tom naše bohatstvo, výnimočnosť a jedinečnosť v normálnej situácii (potierané EU).
Teraz však zabudnime na všetko, čo nás rozdeľuje, majme na pamäti len to, čo nás spája!!!
Boldoghfvalwy-Casny

#194 Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-10-30 19:51

...totiž podľa výzve boli to Slováci a bratia Češi, ako bývalí občan Českosloveska maďarskej narodnosti cítim neglegtovaný a urazený lebo Maďarská menšina 650.000 občanov Slovenska, 12% slovenského obyvateľstva sa 'stratila' neexistuje. Já možná sympatizujem a súhlasím výzvou, ale já moj hlas nepripájam.
peter179
Hosť

#195 Re: Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska?

2013-10-30 23:50

#194: Boldoghfvalwy-Casny - Čo a Maďari nebudovali majetok Slovenska? 

 Myslím, že tento príspevok nie je reakciou na ten môj, ale ak môžem, chcel by som sa k nemu vyjadriť. Tiež mám rodinu na južnom Slovensku, takmer na hraniciach s Maďarskom a taktiež v Maďarsku, (maďarsky bohužiaľ neviem). Či chceme alebo nechceme, či v dobrom alebo v zlom, história nás spojila a dodnes spája. Ja osobne som sa nikdy nestretol s niečim negatívnym ani v Maďarsku, ani tu na Slovensku zo strany občanov maďarskej národnosti. Práve naopak, vždy sa jednalo o veľmi slušné a ústretové správanie sa. Myslí, že problém je v tom, že zopár ľudí na jednej aj druhej strane historicky v sebe živí nejakú krivdu a upodozrievanie, a potom, možno maďarská hrdosť bráni Maďarom naučiť sa dobre po slovensky, neviem, ale bolo by to len v ich prospech. V každom prípade myslím, že spolužitie oboch národností, teda obyčajných ľudí je bezproblémové. Nevraživosť a konflikty do tohto spolužitia vnášajú len politici, na obidvoch stranách.

Nikdy ma nezaujímalo (a myslím väčšinu normálnych ľudí), či je niekto kresťan, žid alebo mohamedán, či je niekto Slovák alebo Arab, či je čierny alebo biely. Zaujímalo ma to, aký je človek. A zaujímali ma rozdiely, nie preto, aby som ich zneužil, ale preto, že to bolo zaujímavé a lepšie som si dokázal s dotyčným človekom rozumieť.

Samozrejme, že je tu maďarská menšina, a veľmi veľká. A samozrejme, že sa podielala na budovaní všetkého, čo tu je a nie len na Slovensku, ale na celom území bývalej ČSSR. Veď tu je Váš domov, i keď máte inú národnosť. Ale predsa aj Maďari majú problémy, či už žijú v Maďarsku alebo na Slovensku, aj ich životná úroveň a sloboda nie je taká, ako by si predstavovali a zaslúžili. Vo svojom príspevku som spomenul všetky postkomunistické štáty a ich občanov. Bola by škoda, keby boli Maďari žijúci na Slovensku len Maďarmi, ale necítili sa byť občanmi SR.

Klára Malinovská

#196 Bude to, čo chceme, aby bolo

2013-10-31 03:07

Drahí občania, nedovoľme, aby sa nám škerili
do tváre zato, že sme slušní a čestní ľudia.
Nedovoľme, aby nás považovali za hlúpych len preto,
že sme proti tomu doposiaľ nič neurobili.
Som len jedna, ale verím Vám všetkým,
že slušnosť spolu s múdrosťou zvíťazia.
Identifikujme sa trikolórou, nájdime jeden
druhého, hľadajme sa navzájom a budete
vidieť ako naše myšlienky a cítenie bude
silnieť až nás to samotných prekvapí do takej
miery, že odrazu nebudeme vedieť čo s tým.
Pripravme sa na ten čas a začnime hneď teraz.
Ďakujem Vám všetkým za ten úžas.
Dôverujte si, lebo ja dôverujem Vám.
Jedna z Vás.

Hosť

#197

2013-10-31 06:09

Ludia nenechaj me sa podelit preto ze to oni potrebuju aby sme neboli JEDNOTNY oni to take vedia ze v jednote je SILA takze je jedno aku mas narodnost a aku mas farbu jen prosim vas drzme spolu a budme jednotny
hosť

#198 Re: suhlasím s Palom

2013-10-31 10:01

#23: Dajo - suhlasím s Palom

Keď už, tak občiansku.

To sú také plané výzvy, vážení.  Na Slovensku je to tak, že tisíce ľudí podpíše výzvy proti rodovej rovnosti, stovky za, dav sa poženie za každým, kto pred krčmou ulapí do ruky revolučnú zástavu a vytrhne prvý kolík z plota, a poďme na nich, na tých zlodejov, ale za kým sa to ženie, to nevie, vedú ho tamtí vpredu, a on ani nevie, kto sú, čo sú a koho to idú s nimi zmlátiť. Len idú bez rozmýšľania. Najlepšie za tými z beo.sk. A bime ich hlava - nehlava!

Nedivme sa, že na Slovensku nemáme v politike veľa osobností, keď ešte stále národ recituje Sama Chalupku ako za nášho národného svätca Andreja Hlinku - takže si človek pripadá, že je na dvoch miestach súčasne, alebo že sme sa nijako na našich dejinách nepoučili. Kto by chcel potom za nás ísť s kožou na trh? A ani tých pár - bez ohľadu na názorovú pravú či ľavú orientáciu - čo má na to hlavu a srdce by sme si aj tak nevážili, lebo nevedia dostatočne populisticky mávať kolíkmi z plota.

Občiansku spoločnosť mať budeme, len keď nás k tomu vychovajú vzory, ktoré nás prevýšia intlektuálne a morálne. Lenže týmto slovenský človek akosi nerozumie. Aj tak si myslím, že je dôležité, aby z politiky raz a navždy zmizli harabínovci. To je petícia, ktorú by mali ľudia podpísať.

peter179

#199 Re: Re: suhlasím s Palom

2013-10-31 12:20

#198: hosť - Re: suhlasím s Palom 

 Ale, veď toto ľudia podpisujú. Predsa je jedno, či to nazveme odchodom harabínovcov, ficovcov alebo dzurindovcov. Je to jedna banda, akurát každý sa ináč volá. A všetci bez rozdielu sa pospísali na tomto marazme.

Máte pravdu, nemáme vzory. Sme malí a asi aj dosť sprostí, keď sme si nechali pošliapať aj tých zopár veľkých ľudí, ktorí vzišli z tejto zeme. Prečo nie aj Chalúpka? Nemáme moc na výber a buďme radi, že ho máme.

S Vašim príspevkom sa nedá nesúhlasiť. Áno, zatiaľ vždy sme tvorili stádo. Ale nedivme sa, v celej našej histórii sme si tej ozajstnej slobody mnoho neužili. Sme akí sme, ale nemáme sa za čo hanbiť. Snáď len za to, že si veľmi málo vážime sami seba.

Teda, ako na to??? To nie je len postaviť sa do čela, to je aj zodpovednosť, za seba, ale hlavne za všetkých tých, ktorí vsadili svoju dôveru, svoj osud a rozhodli sa nasledovať, len s túžbou dosiahnúť vytýčený cieľ, ale bez akejkoľvek istoty na úspech.


Hosť

#200

2013-11-01 05:51

Je to presne tak ako je to uvedene..ale bude to namahave to presadit,lebo slovenska chamtivost a zavist,su tak zakoranene,ze to az boli.Tu by pomohla revolucia ako v 1989.Ale ludia su uz v takych problemoch,ze nicomu a nikomuuz neveria.Tito mocipani nas dotiahli do riadneho marazmu,ak to takto pojde dalej,tak to bude mat' katastrofalne nasledky.Boh daj sily takym to ludom,ktori bojuju za spravodlivost.Moja hlboka ucta.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...