PETÍCIA za zachovanie lesa v rekreačnej zóne jazera Štrkovka, Ivanka pri Dunaji a zrušenie trasovania komunikácie Tangenty v blízkosti obytných zón.

PETÍCIA za zachovanie lesa v rekreačnej zóne jazera Štrkovka, Ivanka pri Dunaji a zrušenie trasovania komunikácie Tangenty v blízkosti obytných zón. / Oznamy / Zverejnenie dokumentu Zmeny a doplnky č.2 Územného plánu regiónu - BSK / Komentáre

Mary

#1 volby

2022-11-09 12:29

Team Progresívny liberáli čakali kým prehrmia volby. Teraz to vytiahli aby si s nami a so svojimi voličmi utreli...voliči ako spokojní?

jejda

#2 Re: volby

2022-11-09 19:10

 #1: Mary - volby tangenta je urgent potrebna. Najma aby diverzifikovala dopravu v okoli. Bola davno planovana.

 


Anonymous

#3 Re: Re: volby

2022-11-09 19:52

#2: jejda - Re: volby 

 Dávno naplánovaná? Takže podľa Vás sú podla toho dávneho naplánovania predložené oba varianty v štúdii realizovateľnosti? Nie, nieje tomu tak. Pretože dávne plánovanie hovorí a ceste III triedy s prepojom len IpD a Zálesie  a Most pri BA. Nie 4 prudovka s mimourovnovymi zjazdmi ktorá rieši dopravné napojenie zatiaľ nevyužitých pozemkov popri D1 ci obchvate 0 kam sa "samovoľne" vyhľadovo predĺžila.

Diverzifikácia dopravy (ako to volate) medzi obcami Zalesie a Ivanka p. Dunaji s tým nemá v predlozenom variante A ci B žiaľ nič spolocne.

Takže hovorme bud o úplne novom zamere alebo nedodržaní pôvodného zakresu v UP (navrhu trasovania cesty III triedy v UP BSK)a teda aktualna studia je nepouzitelna pre ďalšie konanie (napr. EiA) nakoľko je v jasnom rozpore s podkladom BSK.

Co na počudovanie nikomu kompetentnemu nevadí.


Hosť

#4

2022-12-28 18:25

zdravim, cize co dalej? vdaka.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...