VEREJNÁ VÝZVA NA ÚPRAVU TERMÍNU VALORIZÁCIE VÝSLUHOVÝCH DÔCHODKOV

VEREJNÁ VÝZVA NA ÚPRAVU TERMÍNU VALORIZÁCIE VÝSLUHOVÝCH DÔCHODKOV / Oznamy / Prečo od 1.1 a nie 1.7. ? / Komentáre

ujofero

#1

2022-08-23 15:46

Keď som bol pro zakladaní poicajných odborov, tak sme akosi samozrejme súhlasili s tým, že policajti nebudú v žiadnych politických stranách a nebudú mať právo štrajkovať. Mnohí vyjednávači zo strany polície s tým nesúhlasili. Ja som vtedy povedal, že nepotrebujeme štrajkovať, stačí keď budeme plni nariadenia a zákony 100% a autá budú stáť z Bratislava až do Žiliny.. Vyjednávači zo strany odborov však dohodli právo policajtov na na bývanie, ktoré zabezpečí zamestnávateľ, taktiež sme sa dohodli o valorizovaní platov pri inflácii a zdražovaní tovaru. Nadriadení sa však ku policajtom správajú ako americká vláda ku indiánom. Keď sa na niečom dohodnú za dva dni to nie je pravda. Preto súhlasím s p. Badom. František Štefánik. P.s príspevok môžete zverejniť. 


Hosť

#2

2022-08-23 17:01

Pán Kotulič veľmi pekne objasnené, žiadne prízemné, ale úplne jasné vysvetlenie. Lebo dôchodca je dôchodca, nie sú rozlišované kategórie Ty si bohatší, iní zasa chudobnejší. Inflácia doľahla na všetkých rovnako.

Hosť

#3

2022-08-24 05:03

Súhlasím, len hlupák nechce pochopiť súvislosti. Keď v spoločnosti niečo horí, vtedy im je armáda dobrá, ale keď ju treba riešiť - aj dôchodky - neochota a výhovorky. Chýba predstaviteľov armády, že sa nevie a nechce vojakov zastať.

Autor petície

#4 Viera V. Košice

2022-08-25 13:19

Súhlasím v plnom rozsahu s obsahom petície, na odstránenie dlhodobej diskriminácie bývalých príslušníkov ozbrojených zložiek a ich rodinných príslušníkov, nehovoriac o utópii 13. možno? 14. dôchodku, ktorý VD a ich pozostalí, v tejto ťažkej dobe, asi vôbec nepotrebujú??!!!, preto pripájam svoj podpis. Som VD Colnej správy a po transformácii Finančnej správy. Na ozbrojené zložky colníkov sa stále zabúdalo a zabúda, napriek našej/ich náročnému výkonu služby, či v colnej alebo daňovej oblasti a spoločnej právnej úprave s príslušníkmi armády, polície a ďalšími špecializovanými náročnými zložkami, bez ktorých by tento štát, nedokázal fungovať... Pretože sa to týka, aj colníkov, ktorí sa zapájajú do verejnej výzvy, navrhujem petíciu doručiť i Ministerstvu financií SR, ministrovi financií. Zároveň by som sa touto cestou, chcela poďakovať iniciátorom verejnej výzvy a všetkým zúčastneným, ktorí sa podieľajú na tejto petícií. S pozdravom V.V


Hosť

#5

2022-09-05 18:22

Presne tak!!!



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...