Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.

Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti. / Oznamy / Upozornenie na úpravu textu petície / Komentáre


Hosť

#1

2020-10-27 21:31

Smo za to aby ten trnavky hajzel islo do basy uz teraz je neskoro

Hosť

#2 Re:

2020-10-28 22:50

#1: -  

Súhlasím 

 


Hosť

#3

2020-10-29 16:07

Ďakujeme VÁM VEĽMI ZA VAŠE SNAHY A VELMI SI TI V TÝCHTO ZLOŽITÝCH POLITICKÝCH CASOCH VÁŽIME!!! PaedDr. Zlatica Jurišová

Hosť

#4

2020-10-29 17:11

Nechápem prečo petícia v tomto prosebnom znení? Síce som ju podporil, ale myslím že je na petície už dosť neskoro. No vec ďalšia je že prezidentka republiky nikdy tuto petíciu nepodporí a pochybujem že ju bude aj čítať. Pripadá mi to ako keď malé dieťa prosíka o cukrík...no každý logicky zmýšľajúci človek vidí ako Matovič totálne nerešpektuje zákony, ústavu a ústavné práva, taktiež všetky medzinárodné dohody týkajúce sa ľudských práv. Pácha závažnú trestnú činnosť, zneužíva právomoci verejného činiteľa, zneužíva políciu a justícia sa tvári ako že sa nič nedeje aj napriek mnohým podnetom v podobe trestných oznámení. Dokonca prokuratúra ignoruje aj podnety od vplivných ľudí ako je Dr. Harabin alebo Dr. Fico a iný poslanci...A prezidentka republiky taktiež nereaguje a ona už dávno mala zasiahnuť. Teda zhrnuto v skratke, iba naivný si bude myslieť že teraz zasiahne v prospech občanov SR. Ak by jej išlo o tento národ a o ludi tak uz to dávno urobí. Tu už je na petície príliš neskoro. Tu už treba okamžite konať a to v uliciach tak ako v "89" !!! Petície a vyčkávanie sú zbytočnou stratou drahocenného času. No aj tak som to podporil a budem dúfať v zázrak.


Hosť

#5

2020-10-29 17:16

Dakujem srdecne a verim ze to pomoze celemu narodu a ze pani prezidentka rozhodne v prospech Slovenskeho ľudu.

Hosť

#6

2020-10-30 05:46

Pani Dagmar, chápem, že treba dodržať určitú úroveň pri komunikácii s takýmito predstaviteľmi, no už máme toho dosť! Ja by som ju neprosila ja by som ju vyzvala aby neodkladne konala. Sama si musí uvedomiť ,že to bude mať dohru. Údajne má vyštudované právo.... hm, ale asi tak to má vyštudované ako p.Matovič, B.Kollár, P. Krištúfková...... :-)



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...