Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku
Petícia proti výrubu stromov - k eurovoľbám
Aj pán Hojsík (Progresívne Slovensko) a pán Wiezik (Spolu) sa venujú prioritne živ. prostrediu. Asi by bolo fér odporučiť viac mien, keď už tak.
Zo všetkých strán má najekologickejšiu kandidátku a program Progresívne SLovensko a SPOLU, nie DS.
Martin Hojsik (člen predsedníctva Progresívneho Slovenska - 25 rokov aktívny v ekológií a sociálnej spravodlivosti) a Michal Wiezik (ekológ, vedec a pedagóg na Katedre aplikovanej ekológie na Fakulte ekológie a environmentalistiky Technickej univerzity vo Zvolene, kde osem rokov pôsobil na poste prodekana pre vedu)
Napr. podarilo sa im teraz zastaviť chemické postreky dubových lesov. Skutočné chemtrails
Re: Súhlasím
Prečítal som si ich činnosť a sú to kandidáti, ktorých budem voliť.
Re: Hosť #1
#1: - Neviem ako ste nadobudli presvedčenie, že sa chce p. Kravčík "nabaliť".... Myslím, že svojho času minimálne na nejaký čas s jeho pomocou odstavili štátnu mafiu, ktorá práve na nezmyselných a megalomanských vodohospodárskych projektoch pracovala na svojom nabalení.
Re: Re: Hosť #1
#9: Michal Bednárik - Re: Hosť #1
Je až neuveriteľné, že v tomto štáte nefungujú už ani petície bez politického kalkulu! Celé toto divadlo si môžete strčiť za klobúk a ja blázon som sa opäť nechal napáliť. Na Vás iba Kotlebu, nech sa všetci skorumpovaní hajzli z neho aj po.e.ú!
Isto budem volit niekoho o kom neviem absolutne nic..... Tak volia hlupacikovia a preto sme tam kde sme.....
Tak toto nie !Nezneuzivajte peticie na tieto ucely.Som sklamana.
Re:
No to nemyslíte vážne , a ako tým , že kandidujú do europarlamentu a nevedia ani kde je Brusel ?