Za zrušenie plánovanej zmeny v cestovných poriadkoch prímestských autobusov

Za zrušenie plánovanej zmeny v cestovných poriadkoch prímestských autobusov / Oznamy / NOVÝ CESTOVNÝ PORIADOK ZAČAL PLATIŤ / Komentáre


Hosť

#1

2018-08-20 07:13

V Senci kedysi fungoval železničný podjazd. Bolo by načase zamyslieť sa nad riešením hodné 21. storočia - urobiť podjazd - všetky ostatné riešenia sú len dočasné a nepostačujúce.
Martin
Klaudia

#2 sťažnosť

2018-08-20 11:28

Dobrý deň! Dnes som mala tú „česť“ cestovať po „novom“. Veľmi „pekne ďakujem“ za tento zážitok, stačilo! Výkon mojej práce je v Ružinove. Aby som do práce prišla na 6,31 hod., do piatku minulého týždňa som vstávala o 03:50 hod., dnes to bolo o 03:45 hod.!, keďže k vlaku o 5:13 hod., čo je jediný spoj, ktorý mi ide, aby som prišla načas do práce, je od Okresného úradu o 4:57 hod. V márnej nádeji podľa cestovného poriadku som dúfala, že stihnem z hlavnej stanice autobus, ktorý má odchod do Bratislavy o 05:00 hod. Keďže sme prišli na stanicu o 05:02 hod., autobus bol preč! Super nadväznosť, fakt! Na železničnej stanici som čakala 11 minút na vlak. HA, na vlak! Po nastúpení nás „privítal“ smrad moču, výkalov! Rýchlo som s kolegyňou vliezla do kupáku, ďalšia smola! Nešlo zatvoriť okno! A tak pekne v prievane sme si odtrpeli cestu do Bratislavy. Na hlavnej stanici sme hneď prestúpili na vlak, ktorý ide na smer Bratislava - Nové Mesto. Opäť kultúra jeden des, aj tu nás čakal smrad od moču a výkalov, v kupákoch neporiadok, fľaša od alkoholu, sedánky znečistené od jedla! Čistá katastrofa! Vlak – podotýkam rýchlik, z ktorého sa nám dvíhal žalúdok, mal meškanie 13 minút! Sprievodkyňa vlaku nám oznámila, že karta integrovaného dopravného systému nám bohužiaľ v rýchliku neplatí! Fakt? Super! Ďalšie dvihnutie tlaku! Zaklincoval to bezdomovec, ktorý nastúpil do MHD na Novom Meste, zápach sa šíril po celom autobuse. Ja, ktorá mám riadne zakúpený mesačný lístok som sa skoro dogrcala pri dnešnom cestovaní a človek, ktorý šíri okolo seba smrad a samozrejme že cestuje načierno s kopou tašiek okolo seba, sa uvelebil na sedačke ako veľký šéf! Údajte sa takto presúva každý deň. Tých 6 minút v tomto autobuse bolo nekonečných! Do práce som prišla zhnusená z kultúry vlakov a tiež samozrejme z prestojov, ktoré ma „vďaka ústretovosti zlepšenia kvality cestovania“ zo strany železníc pripravili o ďalšie minúty samozrejme neskoršieho príchodu do práce. Do piatku som z Malaciek ráno cestovala autobusom Borský sv. Jur – Bratislava, ktorý išiel o 5:13 z Malaciek po diaľnici, v Bratislave bol o 06:02 a o pár minút mi nadväzovala MHD z Mlynských Nív. Bez stresu, s internetom, a hlavne v kultúrnych autobusoch! Desím sa cesty z práce domov už od rána!!!

Milada

#3 Nízkopodlažné autobusy

2018-08-20 19:18

V novom grafikone je jediný nízkopodlažný autobus vypísany o 4:19 (odchod z Veľkých Úľan), v smere zo SC spať ani jeden. Zase mysleli aj na invalidov a mamičky s deťmi. Ja sa do iného ako nízkopodlažného s dvojkočíkom nezmestím, takže naozaj podpora v cestovani, nedostanem sa už ani k pediatrovi, ktorého máme v Královej!

Adriana
Hosť

#4

2018-08-20 19:24

Dobrý večer.. Vyskúšala som si tu skvelú dopravu po novom takže akurát som dorazila domov ale ako?S Mhd som vyrazila o 19.28 vystúpila na Bajkalskej a počkala si na autobus ktorý smeruje do Senca.V Senci som vystúpila a mala som na výber z dvoch možností buď nastupit na autobus ktorý odchádzal o 20.35 s tým že vystúpim v Hrubej Borsi a moj manžel príde pre mňa aby ma odviezol domov do Jelky pretože daný autobus má konečnú vo Veľkých Uľanoch alebo si hodinu postáť na aut.zastavke a počkať na bus ktorý odchádza o 21.35 do Jelky s príchodom o 22.18 cca.Takze som si vybrala možnosť aby prišiel pre mňa aspoň do Hrubej Borše lenže ani to nie je riešenie aby pre mňa niekto chodil!!!!a to už vôbec aby som hodinu stala na otvorenej zastávke večer kde sa človek nemá kam schovať.A je pravda že chodieva aj vlak lenže meškal ako každý deň a ľudia čo si vybrali vlak smerujúci do Senca autobus nestihli!!!!Je to čistá katastrofa!!!!


Hosť

#5

2018-08-22 07:08

Dobry den, kedze buducnostou je ekodoprava, bolo by vhodne pouvazovat nad vystavbou cyklochodnika, ci uz smerom z Kralovej pri Senci do Senca+kruhovy objazd, prip. aj z Reckej cesty v KpS smerom na ZST Reca (momentalne polna cesta)+zachytne parkovisko v Reci.
Proste, prepojit dediny navzajom, vstup do SC by teda bol z viacerych stran, a netvoril by sa 1 lievik pred zel. priecestim z dedin do SC...


#6

2018-08-22 14:50

Dobrý deň. Tak už aj ja som si odbyla prvú cestu integrovanou dopravou z Bratislavy do Veľkých Úľan, a výsledok? Rovnaký príchod ako keby som išla z Bratislavy z Nív autobusom o 14:30 bez zbytočného prestupovania v Senci. Najprv som tŕpla, aby v meste nebola zápcha alebo nehoda, aby som stihla vlak z Vinohradov, potom sme čakali na stanici na autobus a najlepšie nakoniec, na priecestí sme stáli cca 10 minút. Zrýchlený autobus, ktorý nešiel cez Senec nás dopravil v rovnakom čase rovno domov. Takže výsledok je vlastne - žiadna výhra, a to bolo cez +30°C. Nechcem si predstaviť tie čakania v zime, ak vôbec nejaký vlak príde.