Za zrušenie plánovanej zmeny v cestovných poriadkoch prímestských autobusov

Za zrušenie plánovanej zmeny v cestovných poriadkoch prímestských autobusov / Oznamy / ZOSTÁVA 5 DNÍ / Komentáre


Hosť

#1

2018-08-14 12:56

Dobrý deň, ako to vyzerá s tou linkou 659 v smere do Bratislavy a naopak z Bratislavy. Mohli by pokojne premávať po D1... Co by som ja osobne veľmi privítal... Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

Hosť

#2

2018-08-15 07:36

ste úžasní držím vám palce keby mi to zdravie dovolilo aj by som sa viac angažovala ani my v Bernolákove nie sme spokojní s tým ako niekto od stola všetko zmenil nám chýbajú ranné spoje od kaštieľa ktoré presunuli až do dediny čo je pre niektorých dosť ďaleko úplne zrušili spoje ktoré stáli aj keď na znamenie na Gaštanovej aleji kde je veľa ubytovní a podnikov a mnohým nám to vyhovovalo keď tu na znamenie stáli autobusy v smere do Senca teraz stoja na Sackoch všetky kde chodí sem tam nejaký záhradkár ja viem že nás tam nevystupovalo veľa ale mali sme tak bližšie domov či do práce .. a dukelská je tiež úplne zrušená keby aspoň na znamenie spravili novú zastávku v obidvoch smeroch niekde nad LIDLOM či pri LIDLI a aj z iných častí obce kde sa ľudia nemajú ako dostať peši nie je doriešená kyvadlová doprava na stanicu parkoviská pri stanici ... miesto na odkladanie bicyklov tak aby ste si ich poobede aj našli .... bezbarierové zastávky aj tomuto by sa mali venovať ... toto malo byť spravené skôr !
Dúfam že aj nás z iných obcí sa niekto zastane . Držím Vám palce a som s vami

E. Grúberová

Hosť

#3

2018-08-15 07:36

Dobrý deň, táto katastrofálna situácia týka aj občanov z Hrubého Šúru, ktorí denodenne cestujú do BA. Prosím Vás, k protestujúcim obciam sa môže pripísať aj Hrubý Šúr? Ďakujem!
Štefan Gaučík