Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Petícia a čo ďalej?

Hosť#1 Nov 28, 2016, 09:02
Zem a vek pozitivny konspirator Kravcik si touto cestou robi cez vas/nas fundraising? Skoda tejto iniciativy, ze sa takto nechava zneuzit....
Ado Mezei#2 Nov 28, 2016, 09:30

ad vybavenie staznosti Uradom vlady

Po precitani odpovede mam dojem, ze sa naozaj nedostatocne orientujete v pravnej problematike, ak vas sfukli na neopodstatnenom pouziti pojmu "staznost".
Ja by som odporucil, aby ste sa skontaktovali s VIA JURIS, ktori vam ochotne poradia v zlozitej pravnej problematike. A pokial mate dojem, ze by pomohlo spojenie s nejakou inou iniciativou, resp. OZ, tak radsej OZ VLK, ktorym je tato problematika blizsia ako OZ Ludia a voda.

maxo#3 Nov 28, 2016, 15:23

Hotova katastrofa na Slovensku !

To co sa na Slovensku deje (a to sa tyka aj vyrubu stromov ) je hotova katastrofa ! odporucam precitat si tento pribeh ... http://gruberfrantisek.blog.pravda.sk/2016/11/05/raj-na-zemi/

This comment has been removed by the person who wrote it.

Hosť#5 Nov 29, 2016, 22:04

Re: ad vybavenie staznosti Uradom vlady

#2: Ado Mezei - ad vybavenie staznosti Uradom vlady 

A tí Vlkári, majú nejaký mandát na takúto problematiku?

meri#6 Dec 02, 2016, 11:50

Re:

#1: -  

Pána Kravčíka bližšie nepoznám, registrovala som jeho protipovodňové aktivity, a teraz po prečítaní pár jeho blogov mám dojem, že ide o človeka so zdravým rozumom, ekologickým cítením a averziou voči trollom. Môžeš, prosím, špecifikovať jeho konšpiračné aktivity pre Zem a vek? (Zem a vek sa mi dostane do rúk sporadicky, a je škoda, ak sa tam popri politickej propagande zvezú všetky názory na ďalšie témy ako konšpiračné.)

Hosť#7 Dec 04, 2016, 16:37
Zdravim
da sa Vam prispiet as cez Paypal?
Dakujem
Bibiana Haynes
Hosť#8 Jan 03, 2017, 18:37
Vážená pani Halátová,
rada by som sa prihlásila k dobrovoľníckej činnosti. Mám pár návrhov, ale týka sa to iného regiónu. Bola by som šťastná, keby som to mohla s Vami predebatovať.
Prajem všetko dobré v novom roku.
Veľmi sa teším aktivitám za záchranu akéhokoľvek stromu.
S pozdravom
Martina Lesana Mikulová
právnik#9 Oct 10, 2020, 16:11

Re: Re:

#6: meri - Re:  

Zem a vek označuje Kravčíka titulom "Zem a vek pozitívny", čo je titul, ktorý obvykle dávajú ľuďom, ktorí pre nich poskytnú rozhovor, prípadne sa na ich margo pozitívne vyjadria.

Kravčík je zjavne ten druhý prípad, na webstránke Zem a vek sa dá nájsť jeho vyjadrenie, z ktorého vyberám: "Zdravá a vitálna spoločnosť je tá, ktorá si ctí a podporuje názorovú rôznorodosť. Preto aj Zem&Vek má svoje miesto na mediálnom trhu."

Myslím, že toto nepotrebuje komentár, ten, kto sa takto vyjadrí o dezinformačnom plátku, ktorého hlavnou náplňou činnosti je šírenie konšpirácii, dezinformácii a hoaxov, nemá mať vo verejnom diškurze žiaden priestor a každá relevantná iniciatíva sa má od takéhoto človeka dištancovať. Ten časopis mal byť už dávno zakázaný a Rostas mal byť už dávno za mrežami. Rozsah nebezpečných lží, ktoré šíria (a osobitne v súčasnej dobe pandémie) je priam obludný.

Po odbornej stránke môžu byť Kravčíkove pohľady na vodohospodárstvo v poriadku, osobne som sa o túto problematiku nikdy nezaujímal, a tobôž nie o Kravčíka. Ekologické cítenie pokojne mať môže, ale zdravý rozum určite nie, ak sa vyjadruje pre Zem a vek.

Osobne si myslím, že je škoda, ak sa neviete od tohto toxického človeka dištancovať, pretože s obsahom petície plne súhlasím.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby