Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku / Oznamy / Petícia a čo ďalej? / Komentáre


Hosť

#1

2016-11-28 09:02

Zem a vek pozitivny konspirator Kravcik si touto cestou robi cez vas/nas fundraising? Skoda tejto iniciativy, ze sa takto nechava zneuzit....
Ado Mezei

#2 ad vybavenie staznosti Uradom vlady

2016-11-28 09:30

Po precitani odpovede mam dojem, ze sa naozaj nedostatocne orientujete v pravnej problematike, ak vas sfukli na neopodstatnenom pouziti pojmu "staznost".
Ja by som odporucil, aby ste sa skontaktovali s VIA JURIS, ktori vam ochotne poradia v zlozitej pravnej problematike. A pokial mate dojem, ze by pomohlo spojenie s nejakou inou iniciativou, resp. OZ, tak radsej OZ VLK, ktorym je tato problematika blizsia ako OZ Ludia a voda.

maxo

#3 Hotova katastrofa na Slovensku !

2016-11-28 15:23

To co sa na Slovensku deje (a to sa tyka aj vyrubu stromov ) je hotova katastrofa ! odporucam precitat si tento pribeh ... http://gruberfrantisek.blog.pravda.sk/2016/11/05/raj-na-zemi/

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-11-29 22:03



Hosť

#5 Re: ad vybavenie staznosti Uradom vlady

2016-11-29 22:04

#2: Ado Mezei - ad vybavenie staznosti Uradom vlady 

 A tí Vlkári, majú nejaký mandát na takúto problematiku?

meri

#6 Re:

2016-12-02 11:50

#1: -  

Pána Kravčíka bližšie nepoznám, registrovala som jeho protipovodňové aktivity, a teraz po prečítaní pár jeho blogov mám dojem, že ide o človeka so zdravým rozumom, ekologickým cítením a averziou voči trollom. Môžeš, prosím, špecifikovať jeho konšpiračné aktivity pre Zem a vek? (Zem a vek sa mi dostane do rúk sporadicky, a je škoda, ak sa tam popri politickej propagande zvezú všetky názory na ďalšie témy ako konšpiračné.)


Hosť

#7

2016-12-04 16:37

Zdravim
da sa Vam prispiet as cez Paypal?
Dakujem
Bibiana Haynes

Hosť

#8

2017-01-03 18:37

Vážená pani Halátová,
rada by som sa prihlásila k dobrovoľníckej činnosti. Mám pár návrhov, ale týka sa to iného regiónu. Bola by som šťastná, keby som to mohla s Vami predebatovať.
Prajem všetko dobré v novom roku.
Veľmi sa teším aktivitám za záchranu akéhokoľvek stromu.
S pozdravom
Martina Lesana Mikulová
právnik

#9 Re: Re:

2020-10-10 16:11

#6: meri - Re:  

Zem a vek označuje Kravčíka titulom "Zem a vek pozitívny", čo je titul, ktorý obvykle dávajú ľuďom, ktorí pre nich poskytnú rozhovor, prípadne sa na ich margo pozitívne vyjadria.

Kravčík je zjavne ten druhý prípad, na webstránke Zem a vek sa dá nájsť jeho vyjadrenie, z ktorého vyberám: "Zdravá a vitálna spoločnosť je tá, ktorá si ctí a podporuje názorovú rôznorodosť. Preto aj Zem&Vek má svoje miesto na mediálnom trhu."

Myslím, že toto nepotrebuje komentár, ten, kto sa takto vyjadrí o dezinformačnom plátku, ktorého hlavnou náplňou činnosti je šírenie konšpirácii, dezinformácii a hoaxov, nemá mať vo verejnom diškurze žiaden priestor a každá relevantná iniciatíva sa má od takéhoto človeka dištancovať. Ten časopis mal byť už dávno zakázaný a Rostas mal byť už dávno za mrežami. Rozsah nebezpečných lží, ktoré šíria (a osobitne v súčasnej dobe pandémie) je priam obludný.

Po odbornej stránke môžu byť Kravčíkove pohľady na vodohospodárstvo v poriadku, osobne som sa o túto problematiku nikdy nezaujímal, a tobôž nie o Kravčíka. Ekologické cítenie pokojne mať môže, ale zdravý rozum určite nie, ak sa vyjadruje pre Zem a vek.

Osobne si myslím, že je škoda, ak sa neviete od tohto toxického človeka dištancovať, pretože s obsahom petície plne súhlasím.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...