Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Kontaktujte autora petície

Hosť#26 Apr 08, 2016, 15:51
lebo mi na tom záleží !
Hosť#27 Apr 08, 2016, 16:07
Lebo súhlasím s tým o čo sa snažíte
Hosť#28 Apr 08, 2016, 16:21
je mi smutno: za všetky živočíchy, za vodné toky, za prírodu samotnú. Ničíme a drancujeme planétu, ktorú okupujeme zadarmo a nedokážeme sa k nej ani slušne správať
Hosť#29 Apr 08, 2016, 16:24
Ak to ak to nezastavíme tak bude zo Slovenska mesačná krajina..
Hosť#30 Apr 08, 2016, 16:43
Pretože sa ničia lesy.
Hosť#31 Apr 08, 2016, 16:47
Už sa nemôžem pozerať na devastovanie prírody v blízkom aj vzdialenom okolí môjho bydliska. Arogancia developerov a kompetentných nepozná hraníc a okrem výrubu stromov sa systematicky zaberá poľnohospodárska pôda megalomanskými projektami na nové a nové štvrte. V tejto veci by bolo potrebné tiež citlivejšie posudzovať zábery úrodnej pôdy, aby sme si vedeli aspoň niečo dopestovať, keď už nemôžme byť sebestační.
Hosť#32 Apr 08, 2016, 16:53
Treba aby zvíťazil zdravý rozum
Hosť#33 Apr 08, 2016, 17:39
milujem svoju vlast a mam pocit, ze treba chranit jej prirodne aj kulturne dedicstvo!!!
Hosť#34 Apr 08, 2016, 17:48
Je potrebné okamžite zastaviť bezbrehé rabovanie - v tomto prípade "drevnej hmoty" a potrestať chamtivcov, ktorý sa tejto bezohľadnej rabovačky zúčastňujú a profitujú z nej. A v neposlednom rade si musíme chrániť našu krajinu, prírodu, lebo ak sa budeme iba prizerať, tak sa onedlho zo Slovenska stane mesačná krajina...
Hosť#35 Apr 08, 2016, 17:51
Záleží mi na životnom prostredí.
Hosť#36 Apr 08, 2016, 17:56
Milujem prírodu , krásne parky , stromoradie, zeleň , proste s takýmto barbarstvom nemôžem súhlasiť !!!
Hosť#37 Apr 08, 2016, 17:59
Ako je mozne, ze v roznych kutoch Slovenska je mozne rubat stromy? To staci mat peniaze, firmu, moc a da sa devastovat priroda? Ludstvo je chore, priroda sa nici. Kazda peticia ma svoj zmysel. Prosim, nebudme nevsimavi k prirode.

Hosť#38 Apr 08, 2016, 18:01
Ludia vacsinou nechapu, preco k takemu masivnemu vyrubu dochadza, treba do vysvetlit...treba o tom hovorit a pisat nahlas...
Hosť#39 Apr 08, 2016, 18:08
potrebujeme kyslík ,vodu ,prírodu ,relax ,po nás potopa ked budeme dalej takto devastovať prírodu ,nečakajme nič iné len lejaky a chorúčavy a budeme hynúť ako na púšti...
Hosť#40 Apr 08, 2016, 18:09
Je smutne chodit okolo vyholenych ciest a cesticiek ktore boli plne zivota,vtacieho spevu, zelenych korun stromov a neraz sa mi aj slzicka vtlacila do oci. Akokeby vyrezali kus pluc tejto krasnej krajiny. Preco musia ludia dary ktore dostali zadarmo,nemilosrdne likvidovat a vobec si nevazia ich vysoku hodnotu...
Hosť#41 Apr 08, 2016, 18:12
Nesúhlasím s výrubom stromov v lesoparkoch. Napríklad na trase Bankov-Alpinka (Košice) v lesoparku bolo vyrúbaných strašne veľa stromov. Vyzerá to teraz strašne !!!
Hosť#42 Apr 08, 2016, 18:15
lebo milujem stromy, lebo milujem spev vtákov, ktorí v nich žijú, lebo mi poskytujú tieň, kyslík a dobrú energiu a estetický zážitok? čo sa tomu vyrovná? nechcem prach a betón a hrobového ticha budem mať dosť v hrobe!
Hosť#43 Apr 08, 2016, 18:24
Preto že stromy sú naše druhé pľúca, náš život.
Hosť#44 Apr 08, 2016, 18:33
už pár rokov chodím do jedného lesa .. bolo tam síce občas zopár stromov spílených od romov ( v metrovej dĺžke) ale nikdy tam nebolo tak pusto, ako naposledy, keď som tento les navštívila .. všade bordel z desiát čo si tam asi robotníci nosia, popadané konáre, nepriechodné zvieracie cestičky a pusto.. až ma srdce zabolelo, keď som to videla :(
Hosť#45 Apr 08, 2016, 18:33

Re:

#43: -  

V niektorých autách je teplomer a tak si pozeráme, kde je koľko stupňov a verte-neverte, že vždy keď prichádzame z Košíc domov na dedinu - je vždy v horúcom lete o 3-4 stupne chladnejšie v samotnej dedine. Pod stromami v lese to musí byť aj viac.  

Hosť#46 Apr 08, 2016, 18:53
Funkciu jediného stromu ako výrobcu kyslíka, odsávača exhalátov, filtra prašného spádu, zvlhčovača vzduchu, tlmiča hluku (o estetickej funkcii ani nehovoriac) možno len čiastočne nahradiť neskutočne a neekonomicky drahými aparatúrami. Stromy sú najúčinnejšou zbraňou proti otepľovaniu a vysušovaniu podnebia. Je za ich kántrením azda sabotáž ?
Hosť#47 Apr 08, 2016, 18:56
Už sa na to bezohľadne vyrubovanie stromov a kríkov v celej tejto krajine nemôžem pozerať. Normalne nechápem. Takto si nicime vlastnú krajinu a pritom chodíme obdivovať okolité krajiny. Je mi z toho do plaču :-( A najhoršie... nikto proti tomu nič nerobí.
Hosť#48 Apr 08, 2016, 19:02
Lebo stromy a brehový porast zabezpečujú ochranu vôd pred prehrievaním .Vytvárajú miesto pre hniezdenie vtákov a množenie hmyzu pre ryby aj vtákov . Len sa mi zdá , že vtáčkari to ešte nezbadali
Hosť#49 Apr 08, 2016, 19:02
Lebo presne to je jedna z vecí, ktorú som si vo svojom okolí všimol a celkom dobre nechápem a nesúhlasím s tými výrubmi, ktoré podľa mňa nemajú nejaké hlbšie opodstatnenie.
Hosť#50 Apr 08, 2016, 19:09

Re:

#10: -  

To nie len v KE. To je v každom meste v SR.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby