Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Kontaktujte autora petície

Hosť#126 Apr 09, 2016, 10:31
Mam rada stromy, je v nich zivot, ovplyvňujú nas ludi aj prostredie okolo nas.
Hosť#127 Apr 09, 2016, 10:34
Lesy sú pre nás doležité!!! Stačili nám dve kalamity, neničme ich aj my...
Hosť#128 Apr 09, 2016, 10:50
Bývam v blízkosti a záleží mi na budúcnosti.
Hosť#129 Apr 09, 2016, 10:51
Som proti akémukoľvek výrubu zdravých stromov, žiadne dôvody nie sú dôležitejšie a vážnejšie.
Mária#130 Apr 09, 2016, 10:52

Som proti akémukoľvek výrubu zdravých stromov, žiadne dôvody nie sú dôležitejšie a vážnejšie.

Hosť#131 Apr 09, 2016, 10:59
Určite podporiť masívne zalesňovanie a sadenie stromov - ako prirodzená ochrana povrchu Zeme
Ďalšiu petíciu by si zaslúžili opatrenia na zadržovanie vody na našom území podľa jednotlivých oblastí

This comment has been removed by the person who wrote it.

Hosť#133 Apr 09, 2016, 11:25
Som turistka a pohľad na vyrúbané stromy mi naozaj nerobí dobre...bola by som naozaj šťastná,keby tu ostali aj pre ďaľšie generácie,ktoré si zaslúžia vidieť tú krásu a dýchať ten vzduch,ktorý tu vďaka tým stromom na Slovensku máme.ĎAKUJEM celému realizačnému tímu ľudí,ktorí sa pričinili o túto petíciu...
Hosť#134 Apr 09, 2016, 11:30
Práve pre konkrétne zneužitie tohto hrozného zákona, ktorý umožnil a stale umoznuje niektorym ľuďom aj v oblasti Horehronia, Bravacovo/Srnkovo výrub obrovskeho množstva stromov a jeho následné stiepkovanie a toto celé prevedené akože za účelom dania týchto vyrúbaných miest do stavu , ktorý bol v čase cca pred 50 rokmi za účelom spasania pre dobytok. Už tento rok sa však ukazuje , že tento účel bol len zmanipulovaný a vymyslený, pretože vyrúbané plochy znova bujné zarastajú, nie sú vôbec ďalej ošetrované, takže celá akcia mala, len a len finančný charakter...navyše výruby tohto typu ovplyvňujú zdroje vody, ich zachytávaniu v krajine, čo sa už prejavuje vysychanim prameňov za suchých , letných období a tiez slabou ochranou voči stále častejším vetrom so severu a východu...a tieto veci podávam, ako len človek, ktorý v tej krajine začína žiť a cíti už podstatne zmeny.
A čo je najhoršie, je strach , strach konkrétnych ľudí, ktorý sa boja ozvať, pretože sa boja o svoju prácu, existenciu, kedze sú priamo zainteresovaný v týchto " čistkách".
To sú dôvody, pre ktoré prikladám svoj podpis k tejto petícií a výživa , aby aj ďalší urobili to isté, kým nie je neskoro.
Hosť#135 Apr 09, 2016, 11:40
Ohromny vyrub drevnej hmoty v okrese Poltar, pravdepodobne nerespektuje zasady spravnej tazby a naslednej obnovy drevnej hmoty. Tteba hladat vinikov a nasledne ich potrestat. Poslanec MsZ v Poltari a clen MR Zdenek Pitliak.
Hosť#136 Apr 09, 2016, 11:41
Lebo mám rada prírodu a hnevá ma jej ničenie kvôli bezbrehej moci peňazí. Kompetentní stále nevidia, že príroda nám to už vracia, žiaľ aj tým, ktorým na nej záleží.
Hosť#137 Apr 09, 2016, 11:49
Každý spôsob ako obmedziť zbytočný výrub stromov je dobrý. odporúčam preštudovať si eurozákon o dotáciách ohľadom drevných štiepôk . Nie bezhlavo sa snažiť zarobiť na úkor zdravého životného prostredia pre naše deti a vnukov. Alebo po nás potopa?
Hosť#138 Apr 09, 2016, 11:50

Súhlasím. Už včera bolo neskoroRe:

Hosť#139 Apr 09, 2016, 11:57
Je mi veľmi ľúto, že devastujeme prírodné bohatstvo a krásu na celom Slovensku :(
Hosť#140 Apr 09, 2016, 12:15
Hnevá ma, ako sa u nás zaobchádza s prírodou....dosť, že víchrica v tatrách zničila veľa stromov a porastu....v mestách samý betón, žiadne trávniky, ani stromy a na sídliskách otras!!! a keď ideme do lesa, plačem, ako je to nami "ľuďmi" zdevastované...a potom sa čudujeme, že medvede a iné zvieratá chodia k ľudským obydliam, keď nemajú kde normálne žiť...
Hosť#141 Apr 09, 2016, 12:24
Mam rad naše krásne zarastene lesy
Hosť#142 Apr 09, 2016, 12:31
Pretože je to správne
Hosť#143 Apr 09, 2016, 12:45
Nedá sa pozerať na to a mlčať,miznú lesy.devastuje sa príroda,po výruboch a pohybe mechanizmov po lesoch ostáva mesačná krajina a navyše,veď sa nič nevysádza,príroda je nechaná na pospas nenásytníkom...darí sa len náletovým rastlinám...zastavme to...
Hosť#144 Apr 09, 2016, 12:55
Lebo o chvilu tu budeme ako na nevadskej pusti!
Hosť#145 Apr 09, 2016, 12:56
Chranim lesy a životne prostredie...
Hosť#146 Apr 09, 2016, 13:06

Žiadam dôslednú kontrolu dodržiavania zákazu výrubu stromov a zverejňovanie sankcií za porušovanie zákona na internete. Je nutné sa zamerať i na každé zdôvodnenie výrubu stromov a porastov u každého projektu. Všeobecne znevýhodňovať projekty novodobých architektov, ktoré postrádajú zakomponovanie zelene. Nechceme betónové mestá ani námestia, žiadame prírodu do miest, zvlášť rozšíriť výsadbu stromov!! 
M.P. Dubnica n/V

Hosť#147 Apr 09, 2016, 13:12
Lebo ak mi na niecom zalezi, tak je to priroda.
Hosť#148 Apr 09, 2016, 13:21
Takúto petíciu treba podporiť. Je v záujme nás všetkých. BEZ ROZDIELU....

Aj toto je šanca na záchranu TOHO, čo samé kryčať o pomoc nemôže. :-)
Hosť#149 Apr 09, 2016, 13:37
Lebo milujem ihličnany!
Ich vôňu, farbu a ekologické plus ...
Hosť#150 Apr 09, 2016, 13:38
Lebo milujem ihličnany!
Ich vôňu, farbu a ekologické plus ...prísť o ne, by bola obrovská strata, nielen pre slovákov.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby