Petícia za omilostenie Ing. Milana Benča
Pán "NEDA ŠE", kamarátka by sa v hrobe otočila, keby som túto petíciu podpísala. Nemyslím si o vás nič dobré.
pomôžte mu je nevinný.
Vážený Hosť, slabo ovládaš modernú techniku a tvoj slovník má obmedzenú kapacitu. Už druhý deň tu vypísuješ chvály na Benča pár minút po sebe a opakuješ tie isté frázy. To si myslíš, že my, ostatní to nevieme rozlíšiť ? Asi ťa Benč dobre platí za túto službičku, alebo ti už zaplatil, keď bol primátorom?
Pána Benča poznám ako slušného, čestného a svedomitého človeka, ktorý by vedome nikomu neublížil, ba ani nič zlé neurobil. Jeho odsúdenie je výsmech tejto doby, z......... čo tu šafária od r.1989 sa musia gúľať od smiechu.
PhDr. Darina Matkovčíková
pomoct p. Bencovi
Ja by som ho navrhol na medailu, za rozvoj a budovanie mesta Prešov.
Adresa pobytu v petícii
Neviem či ti v tejto petícii nechýba celá adresa pobytu (t.j. aj ulica a číslo - nestačí mesto.). Je to preveriť s právnikmi a prípadne dať petíciu nanovo podpísať. / Príklad: V meste Prešov (adresa pobytu) môžu bývať aj desiatky ľudí s rovnakým menom a priezviskom a tak nie je jasné pri kontrole podpisov či neide o duplicitný podpis. Pri posudzovaní podpisov petíciíí sa nesmú byť na petícii duplicitné podpisy..../
Peter Hurný
| This discussion has been closed. |
Je to vykonstruovane! Milana poznam ako cloveka, ktory bol a je zasadovy a preto neverim obvineniam.