Podpora odborov v kolektívnom vyjednávaní na ŽSR
Re:
#1: - Je smutné, že petícia ešte nevisí na webe OZŽ. Našiel som ju len na stránkach OAVD.
Myslim že každy kto je na železnici nie je tu iba pre plat ten je smiešny ale ho musi tá práca aj baviť.No je smutne že zamestnavateľ to zneužíva .A tak aj más všetkých ktorým na železnici záleži.Za chvílu nebudeme mať komu odovzdať naše skúsenosti,keď naša práca nebude ohodnotena tak ako to má byť!!!
Re:
si ma pobavil :-) nie sme schopní podporiť návrh na 30 € podpísaním petície (pozri na ten záujem) tak by ma zaujímalo ako chceš dosiahnuť účasť na štrajku srandista :-)
Re: Re:
#30: - Re: výpravca z ľudu
Odbory majú možnosť využívať železničnú elektronickú služobnú poštu. Čo tak to rozposlať na všetky pracoviská výpravcov. A vytlačiť na nástenku. Mnoho ľudí o tom ešte nevie.
presne a suhlasim,za chvilku sa uz vystridaju 4 smeny a musia o tom uz vediet a je to smiesne tolko malo podpisov a urobit v pripade strajk? ha ha este menej by bolo ale v praci budu nadavat ale ked treba nieco podporit ruky daju prec obmedzenci
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ja aj na stranke Nezavislych odborov železničiarov NOŽ. Je to nove odborove združenie a tvrdo za Vas bojuje.
Bolo by to malo?ani to nestačí!a aké prepúštanie?veď už teraz nemá kto robiť v prevádzke.nedostatok výpravcov,signalistov,návestných...uz su tie časy davno preč,keď na tvoje miesto čakali desiati...len treba pritlačiť,aj keby sa malo štrajkovať!lenže máme odbory také ako máme.nepôjdu proti svojim záujmom!
Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re:
veru sledujeme z biedy ani 200 podpisov,na hanbu,ked to teraz nezacneme,mozme to zasa na dlho odlozit a chodit do prace za almuzny a buzeracie
Re: Re: Re: Re: Re:
#42: kalamity - Re: Re: Re: Re:
Ekonomická teória hovorí, že keby neexistovali ODBORY, stanovili by zamestávatelia MZDY na najnižšej možnej úrovni, nutnej k upútaniu požadovaného množstva zamestnancov!. "... pochybuje niekto o tej teórii??? "
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#43: D.I.R. - Re: Re: Re: Re: Re:
presne si to vystihol - je to vidieť na rôznych firmách ktoré dávajú ľuďom minimálnu mzdu, tak sa zobuďme a podpisujme dokiaľ máme šancu
Má niekto informáciu o tom,že v bratislavskej oblasti/BA hlavné,východné/ výpravcovia požadujú min. 1000EUr v čistom inak sú ochotní podpisovať hromadne výpovede?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
| This discussion has been closed. |
Re:
#25: Výpravca z ľudu -
je to na ľuďoch v prevádzke aby si o tom povedali a šírili to ďalej, nedá sa to poslať každému