Otvorený list ministrovi zdravotníctva SR
Hosť#2 Nov 03, 2015, 21:38
Pretože môj prasynovec ma toto ochorenie
Hosť#3 Nov 04, 2015, 19:44
Tiez mame doma diabeticku a viem o com to je.......
Hosť#4 Nov 04, 2015, 21:01
Aspon trochu ulahcit zivot detom s diabetom a tiez ich rodicom.
Hosť#5 Nov 05, 2015, 06:07
Aj ja som mamou dcérky a diabetom, bojujeme uz vyše troch rokov a aj my sa potýkame s problémami.... pomohlo by aj navýšenie počtu prúžkov na meranie glykémie bez doplatku....
Je to len zlomok toho čo by bolo treba ale aj to je niečo......
Je to len zlomok toho čo by bolo treba ale aj to je niečo......
Hosť#6 Nov 05, 2015, 16:26
Aj moja dcéra (9r.) má DM 1,takže týka sa to aj nás.
Hosť#7 Nov 05, 2015, 19:47
Som tiez matkou. Moja dcera mala 8 ked u nej diagnostizovali dm1. teraz ma 16 a boli dlhe mesiace ked jej islo o zivot kvoli hypoglykemii. Asi nemusim o tom pisat co stoja plus pruzky do glukometra aby glykemu mali pod vacsou kontrolou,a o pumpe uz ani nepisem.Podla mna tie pomocky by mohli byt aj zadarmo ved tie deti a aj dospeli ich potrebuju ved im ide o zivot a nie iba z mody pouzivaju.
Hosť#8 Nov 05, 2015, 20:17
Dúfam, že táto petícia bude mať úspešný koniec. Som matkou 12 ročného syna s DM1. Je to každodenný boj a ak syn nemá senzor, je to boj so zaviazanými očami. So senzorom je tento ťažký život jednoduchší a glykémie pod dohľadom. Urobme niečo pre naše deti, ktoré si svoju chorobu nevybrali, ale môžu aj za pomoci senzorov ovplyvniť jej priebeh.
Hosť#9 Nov 06, 2015, 17:35
Tuto peticiu som podpisala preto,ze je to velmi velmi dolezite pre nasim diabetikov,pre to ze som zdravotna sestra a hlavne babka dvoch maloletych diabetikov.
| This discussion has been closed. |
www.peticie.com/nedovera_mz