Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv / Oznamy / Hromadné pripomienky k Akčnému plánu LGBTI - Výzva, aby SMER upustil od plánov na registrované partnerstvá / Komentáre


Hosť

#1

2015-10-15 19:16

Apelujem na zdravý rozum a normálnosť! Spamätajme sa!

Hosť

#2

2015-10-15 21:12

Nemohli by ste, prosim, napisat nejaky koncept listu panovi Ficovi, ktory by sme mohli poslat? urcite by to uvitali viaceri, ktori by list radi poslali, ale nemaju cas alebo moznost nad tym premyslat. Dakujem velmi pekne!
učiteľka, ktorá odmieta...

#3

2015-10-16 07:15

Všetkým, ktorý majú "zdravý sediacky rozum".  Protestujte proti všetkým prejavom, ktoré dehonestujú základné ľudské práva. 

A protestujte prv, než sa to prejaví v zákonoch!!! Veď snahy LGBT sú proti prirodzenému zákonu. Prijatie ich "požiadaviek" budú trestom pre nás všetkých. Nebojme sa! V množstve je sila! Už teraz praxtizujú svoje zvrhlé myšlienky a infikujú ich už do detí predškolského ve veku! Tieto ich aktivity by mali podľa spravodlivosti podliehať trestnému sťíhaniu, pretože hrubým spôsobom deformujú vývoj dieťaťa. Som učiteľka.  A preto svedčím o tom, že na metodickým stretnutiach nás učia o tom, ako máme deti "vychovávať v duchu LGBT." A nebojme sa! Veď pravda je sila, ktorá vždy víťazí.

Slovenska inteligencia, PhD student
Hosť

#4

2015-10-16 07:25

Raz som napisal mail jednemu poslancovi SMERu s konkretnymi navrhmi, ako by sa dali iste zakony vylepsit... A odpoved bola ziadna, vysledok nulovy. Papierovy list ma vacsiu autoritu. No najlepsie by bolo priniest takuto diskusiu do televizie. Preco nepozvat pana premiera do nejakej relacie, nech nam to vsetko "vysvetli"...?

Len co oni mozu? Su len babky, ktore musia posluchat tych, co maju peniaze, aby mohli ostat pri moci nadalej. Zmenenie istych zakonov by znamenalo zrieknutie sa kresla a vyzera, ze LGBT zakony patria do tejto kategorie... Alebo sa vari najdu v SMERe poslanci, ktori si cenia dobro nad mocou?


Hosť

#5

2015-10-16 08:17

plný súhlas.....  pokiaľ budeme prijímať zákony, ktoré majú v ľuďoch potláčacť to prirodzené, čo im dala príroda, tak to je choré....  nemám nič proti homosexuálom ako takým, nemôžu za to, že príroda spôsobila chybu v ich vývoji a tolerujem ich.... ale nemôžem tolerovať zákony, ktoré potláčajú to prirodzené čo je dané prírodou a čo chcú zástancovia LGBT presadiť .... veď to by mohlo skončiť tak, že normálni ľudia sa budú báť správať normálne, lebo budú za to potrestaní.....  ak si toto LGBT neuvedomí, vznikne tu veľmi veľký odpor voči nim a aj voči homosexuálom....  už teraz sa sťažujú, že sú ľudia k nim netolerantní čím ďalej viac a viac.....  lenže na ich škodu je, že si neuvedomujú, že tú netoleranciu vytvárajú oni svojimi požiadavkami proti prírode.....  jednoducho nedá sa zákonom zmeniť to čo je prirodzené pre heterosexuálov a to je, že ich rovnaké pohlavie nepriťahuje.... ale to nám dala príroda, chcela zabezpečiť, aby sme sa rozmnožovali a vychovávali zdravých jedincov..... aj zvieratá vraj bývajú homosexuálne.... ale tie sa vytratia a nehľadajú partnerov a nechcú vychovávať  mláďatá.....   

Prosím LGBT aby pochopili aj oni nás......  žite si svoj život, nikto vám to právo neberie, ale nechcite, aby vás spoločnosť uznávala ako niečo prirodzené, čo sa neprieči prírode..... bohužiaľ, ak si nepripustíte, že to čo sa vám stalo je len chyba v prírode, vo vývoji a vy sa s tým iba musíte naučiť žiť, tak ako sa musia naučiť žiť hluchí, slepí alebo inak postihnutí ľudia .......  ak toto dokážete, garantujem vám, že vás bude väčšina ľudí tolerovať a nebude vznikať netolerancia .....  všetky tieto kroky sú len protikladom k vašim neprijateľným požiadavkam......  bohužiaľ, vy ste tí, ktorí polarizujú spolonosť, táto petícia by bez vás nikdy nevznikla.....  


Hosť

#6

2015-10-16 09:01

Podpisujem sa za tuto petíciu. Stanislav Vlasák Nitrianska 341 956 05 Radošina.
Veď je to nechutné a neprirodzené keď sa dvaja chlapi verejne oblizujú.
Veď základom rodiny je muž a žena. Každý by sa mal so svojim handycapom zmieriť.
som učiteľka

#7

2015-10-16 14:12

Pre všetkých, ktorí majú zdraví" sediacky" rozum. Pripojte sa k boju proti štýlu LGBT prv, než budú legalizovaní v zákone. Ak sa tak stane, bude neskoro. Veď ide o nás všetkých. Začali už dávno svoj perverzný a agresívny útok na ľudskú spoločnosť. Už pred rokmi sme my učitelia počúvali "metodické pracovníčky" ako máme "vychovávať" už škôlkarov a žiakov 1. st. Ba mali sme ich naučiť aj odborné výrazy ako nie pištek ale penis, nie šušurka, ale vagína... A máme ich nechať keď sa obchytkávajú, vraj je to normálne... Teraz chcú "zabudovať" svoje perverznosti do riadnych školských osnov. 

Kto im dal práve siahať na nevinnosť našich detí? Prečo kradnú deťom detstvo? Odkedy deti už patria perverzákom a nie rodičom? Nech si každý odpovie sám... A viem o čom hovorím, som učiteľka. Akoby už nestačili perverznosti v masmediách a tlačovinách. Prečo spíme? Už teraz vidíme hrozné ovocie, ktorého aktérmi sú deti. Vyzývam vás, priložte svoj hlas, aby ste potom neplakali nad svojimi či cudzími deťmi. 

Ja svoj hlas pridávam. 

Katarina

#8

2015-10-16 15:39

Keby sa radsej zaviedla peticia na zvysenie materskej... ale toto... 


Hosť

#9

2015-10-16 17:54

SKVELA ASKVELA AKTIVITA - BOJ O RODINU SA UZ ZACAL ! TOTALITNA GENDER IDEOLOGIA JE BEZOHLADNA A BEZCITNA A TVARI SA , ZE CHRANI LUDSKE PRAVA !
neNormálne normálny človák

#10 Občan - NIE OVČAN

2015-10-16 20:20

podporujen všetkych normálne zmýšľajúcich ľudí na Slovensku (do čerta s exibicionizmom buzoš.v).

Stále platí to blbé komančovské heslo : proletári všetkých kravín, spojte sa. A oni sa ... spájajú.

A čo my ostaní/nekomanči ???


Hosť

#11

2015-10-17 13:15

Úchylákov do basy!
Tina

#12 Re:

2015-10-21 08:12

#5: -  

 Tu nejde o to, ze niekto niekoho utlaca a chcu zabezpecit nejake prava pre teplych. Tu ide o zamer debilizacie a satanizacie slovenskeho naroda, dost nas travia vodou a chemiou, co musime jest, liekmi, taka HAK sposobuje hormonalne nerovnovahy, lebo sa z vod neodburava a muzi zozenstievaju, bohuzial. Spravit z takeho chlapa tepleho nie je ziadny zazrak... je to plan, je to zamer, depolupacny zamer a satanisticky tiez... to je vsetko. LGBTI lobby to dobre vedia a robia mozne a nemozne... a rohaty tancuje na stole... ale vdaka islamizacii pojdu prvi prave tito pomyleni, len to asi este netusia...