PETÍCIA ZA PRELOŽENIE ŽIARSKEHO JARMOKU DO INEJ ČASTI MESTA

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií PETÍCIA ZA PRELOŽENIE ŽIARSKEHO JARMOKU DO INEJ ČASTI MESTA.


Hosť

#1

2015-10-16 19:00

Bývame na Hviezdoslavovej ulici a nedá sa tu existovať počas 4.dni keď je jarmok, nemôžeme otvoriť okná potom nepocujeme vlastne slovo, katastrofa!!!

Hosť

#2 Re:

2015-10-17 15:55

#1: -  

 mame ten istý problém, preto sme sa rozhodli aspoň pre toto riešenie aby sme zistili  ci to nevadí len nám. Ak s tým súhlasíte tak to podpíšte a oslovte prosím aj iných rovnako postihnutých 

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-10-18 19:23



Hosť

#4

2015-10-19 09:41

byva tam moj syn milin kovac
MaTo

#5 Re:

2015-10-19 10:20

#1: -  

 Zdá sa mi to prinajmenšom smiešne. Rok podľa mňa má 365 dní a tie 4 či resp. 5 dní počas ktorých je zvýšený hluk  atď na ulici Hviezdoslavovej sa dá zniesť. Pokiaľ Vám to tak extrémne vadí spravte si predĺžený víkend na horách na chate a pod. Pokiaľ viem tak o nečistoty sa v celku kvalitne starajú technické služby. A niekedy by bolo asi k veci si pozrieť či exkrementy zo zvierat tam nezanecháva aj počas roka napríklad aj Váš sused - suseda. Ohľadom pripojenia na elektrickú energiu nie sú to neohlásené odbery pretože pokiaľ viem tak tieto pripojenia realizujú buď tech. služby alebo priamo energetické závody a jedná sa a tzv dočasnú resp. stavebnú prípojku. A posledná moja poznámka ohľadom ruchu a prekračovania noriem v čase do 22:00 je možné robit hudobnú produkciu s povolením obce - mesta a pokiaľ to obec a mesto odsúhlasí neexistuje nejakási norma ktorá určovala čo je rušenie obyvateľstva. Po 22:00 sú predpisy jasne dané ale meranie tejto hlučnosti môžu vykonávať len úrady resp. organizácie ktoré na to majú povolenie. mám dojem že je to Regionálny úrad verejného zdravotníctva atd.....


Hosť

#6 Re: Re:

2015-10-19 11:01

#5: MaTo - Re:  

Zaujímavé argumenty....... Skús vystúpiť z anonymity a uviesť svoju adresu, aby to bolo smiešne aj pre nás, keď budú na rok koltoče 4- 5 dní vyhrávať pred domom kde bývaš. Vopred ďakujem za tip na novú lokalitu pre jarmok. 

Pavol Országh Hviezdoslav

#7 Jarmok vs POH

2015-10-19 18:41

Bývam cely život na Hviezde, teda býval som kedže sa teraz nachádzam pracovne mimo SK a v živote mi jarmok nevadil. Ani keď som musel vstávať na druhý deň do roboty. Je to jediný deň kedy inak mrtve mesto na par dní ožije. Preloženie do inej časti mesta by sa stretlo s podobným problémom kedy by vadil určitým ľudom v tej časti do ktorej by bol preložený. Vždy som bol rád že mám jarmok tak blízko stačilo vyzrieť von cez balkón alebo spraviť pár krokov a bol som tam. Ak sa raz do Žiaru vrátim rád by som našiel jarmok na mieste na ktorom je tradične už niekoľko rokov. Jeho preloženie by celý jarmok pokazilo. Ak ľudia hľadáte kľud tak prečo bývate v meste ? Chodte na dedinu tam máte kľud. Tam sa nebudete mať na čo stažovať. Alebo to vydržať tých pár dní, to nemôže byť až taký problém. Ďakujem za pozornosť :)

 

b-boy BIOS

#8 Zbytočné vymýšľanie

2015-10-19 21:33

Ja si osobne tiež myslím, že tie 3-4 dni v roku sa dajú zniesť :) Navyše naozaj, keby sa preložil tak by to stratilo svoje čaro, ľudia sú na to takto zvyknutý. Vždy a pri všetkom sa nájde niekto, kto bude nespokojný. Treba sa len upokojiť a preniesť sa cez to či nájsť spôsob ako a kam vypadnúť z domu :)