Zvýšenie príspevku na opatrovanie,do výšky minimálnej mzdy.
Stotožnujem, sa so všetkými bodmi petície, som veľmi rada, že svojim podpisom sa môžem pridať k stovkám , či tisícom občanov tohto štátu , ktorí žiadajú zlepšenie podmienok opatrovania,,dôstojnejšieho života pre nás rodičov a naše deti.Chceme aj my žiť a nie živoriť.
This comment has been removed by the person who wrote it.
opatrovateľka
Tiež som za takmer 17 rokov nevyužila odlahšovaciu službu,aj ked neraz padám od únavy.Túto službu si musíme zaplatiť,ak chceme oddych.Dá sa to z príspevku na opatrovanie:Zaplatím podnájom,energie,lieky a už som v mínuse.A nemať príbuzných,žobrať cez ludialudom,umierame hladom.Neraz píšem z plačom prosby o pomoc,lebo verte že sa hambím že žijem ako žobrák len preto,že mám postihnutú dcérku a chcem sa o nu starať a nedať ju do ústavu
Opatrujem mamu za smiesnych 137 eur. Neda sa s toho vyzit s dvomi detmi. Nech si to poslanci skusia co schvalili taketo smiesne sumy v dnesnej dobe a uvidime ako to zvladnu.
Podpisala som ju preto,lebo sa staram o otca ktory je po srdcovom infarkte,ma parkinsona a starecku demenciu.Prispevok mi znizili na 20€ mesacne.
Som opatrovateľkou zdravotne ťažko postihnutého syna-autista,ktorý potrebuje 24 hodinovu opateru....Pevne verí m,že touto petíciou sa niečo pohne ..nech si to niekto zainteresovaný skúsi....
| This discussion has been closed. |