Výzva na odstúpenie prezidenta Andreja Kisku zo svojej funkcie
Aky vlastizradca? Pan prezident zastupuje slovensky narod ako sa patri. V roku 2003 bolo referendum o vstupe do EU kde bola 40% a z toho 92% bolo za vstup. Ano 40% nie je polovica, cislo 92% vsak hovori jasne. Ak sa Vam nepacila EU, mali ste ist volit a nie sediet doma na riti. De iure je vlastizradca je Fico a jeho bolsevicka banda, co sa trepe prepitym rusakom do riti.
Nemate rozum
Ludia zlati, odvolavat Kisku? Jedine svetielko v politickom marazme Slovenska. Za co ho chcete odvolat? Ze je clovekom? Hanba Vam!
Kde ste boli, ked tu Gasparovic 8 rokov ponizoval Slovensko svojim blabotanim, neschopny vyjadrit svoj nazor iba posluhoval Ficovi?
Re:
A mala by si zjavne aj vrátiť vysvedčenia so základnej školy a ísť si ju zopakovať...
Re: Re: Re: hehe
#150: kamzík vrchovský tatranský - Re: Re: hehe
chce premeniť Slovensko na moslimský štát, lebo víta inváziu migrantov
Re: Re: Re: Re: hehe
to mas odkial? hehe, to je riadne pranoindne scifi co si napisal. :D
Pretože sa správa ako prezident 51. štátu USA.
Prečítala som si zopár názorov, je veľmi poznať odkiaľ názor pochádza. Či z východu alebo západu. Najprv boli niektorí zastrčení v ruskom zadku, lebo postupovali po politickom rebríčku a teraz sú v americkom, lebo sú tam vycestované celé rodinné klany. Ja si myslím, že zadok ako zadok, dôležité je nestať sa toaleťákom ani jedného.
Re:
#152: kamzík vrchovský tatranský -
A kiska sa trepe predrogovaným amerikanom do assov.
kompetencie Ficovi.
Ako vrchny velitel ozbrojenych sil ma Kiska iste kmpetencie, ktore vzhladom na jeho postoj k vojskam NATO ktorych tu ma pristvraj 20 000ks, jepotrebne aby presli do kompetencie Fica. A rychlo.
Treba konať. KONAŤ!!!
KISKA SAM ODSTUPI
Tolko, co ho zvolili kratko na to letel na KOBEREC DO AMERIKY, kde mu boli predlozene kmpetencie odkial pokial moze vyskakovat a co moze hovorit a co konat. Tam dostal instrukcie a teraz sa chudak zmieta medzi tym co chcu ludia krajiny, ktorej je prezidentom a tym co chcu cudzi, ktori mu patili kampan a to protizakonne niekolko mesiacov pred dovolenym terminom, ked zacal chodit po vysokych skolach uz juni rok pred volbami. V zaujme vstnej bezpecnosti ako i bezpecnosti svojej rodiny, nielen krajiny by urobil najlepsie keby abdikoval z postu prezidenta. Ked moze papez odstupit, preco by Kiska nwmohol abdikvat. jednoducho moze AJ TO OCAKAVAMe... pan Kiska Andrej.
Re: KISKA SAM ODSTUPI
#168: Kisku NeVOLIC - KISKA SAM ODSTUPI
Fantázia... Nenapísala by som to lepšie... Hovoríte mi z duše... Ďakujem veľmi pekne
Vela ludi volilo Kisku za prezidenta pretoze nechceli aby Fico koncetroval este viac politickej moci. Ludia verili ze Kiska prinesie zmenu a racionalne myslenie.
Zial Kiska totalne sklamal a ukazal ze je ako prezident nesamostatny a nesvojpravny, ze nehaji zaujmy Slovenska ale zaujmy EU, OSN ci mimovladnych organizacii.
Skodi Slovensku este viac ako Fico a zradza narodne zaujmy, preto by mal bezodkladne zlozit prezidentsku funkciu.
| This discussion has been closed. |