Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Nech súdi Boh,my nie.
Pôvodne som podpísala túto petíciu, pretože som si myslela, že ide o hlboko nešťastného milujucého otca. Ale na základe nových informácii o tomto človeku by som chcela svoj podpis zrušiť. Platí, že podľa seba súdim teba. No je dôvod, prečo tento človek získal podporu toľkých dobrých ľudí, aj keď si ju vôbec nezaslúži.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ján Števaňák
Re:
Nádherná odpoveď. Taký spárvny názor som zatiaľ nikde nečítala. Nech Vás a Vašu rodinu sprevádza Božia milosť.
Robert Randl
155 / 2 Wyee Place, Malabar [Sydney suburb]
NSW 2036, Australia
podpísala som, lebo som skoro v tom istom ...20 rokov opatrujem a 3 posledné roky na domácej plúcnej ventilácii ...je to ťažké u nás hlavne začína fungovať únava a tiež zdravotne to ide na horšie časy... trpím nespavosťou - lebo ked vám to pípa neprestajne aj v noci a musíte riešiť každé tri hodiny niečo ..tak zaspávate o 5- tej hodine ráno ...neviem ako dlho to zvládnem - štvorhodinový spánok den čo den ... viem, že na to skôr - či neskôr doplatím... teraz už riešim odchádzajúce prsty na rukách artrózu....a zatial neúspešne , aký zdravotný problém budem riešiť o mesiac???
Rozhodne by mali naši politici niečo robiť s tým zákonom ...lebo pri týchto vážnych prípadoch ..24 hodinová starostlivosť na jedného človeka - opatrovateľa _ je dlhodobo neudržatelná...skončíme všetci na tej psychiatrii a potom kde skončia naše deti či naši príbuzní.....???...
Re:
po precitani mnohych komentarov ma napadla otazka. zabit niekoho zo sucitu je v poriadku?
| This discussion has been closed. |