Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Nešťastie sa má zdieľať v rodine, s blízkymi, liečiť modlitbami a Božím požehnaním a nie rozdelením. Jozefa Andreja treba pozdvihnúť zo zúfalstva, a nie ešte viac jeho i celú rodinu zdeptať.
prináša do rodiny len a len utrpenie zväčša vlastné a napriek láske rodičov k nemu občas aj ich neľahké postavenie. Bojujú s tým chcú pre dieťa určite len to najlepšie, snažia sa, aj keď sú určite zúfalí, zdravotný stav dieťaťa sa nemení, dieťa trpí a dni tak pomaly plynú. Ako to má vyriešiť rodič, čo vidí vlastnú bezmocnosť, bezmocnosť dieťaťa a jeho veľké utrpenie. A to sa deje 24 rokov.
Uvedomujete si to?
A nájsť v sebe odvahu to skončiť?
To chce veľkú silu, čo to dokáže, je to obdivuhodný a mimoriadne ľudský čin.
K tomu niet čo viac dodávať.
P.S. Veľmi držím palce panu prezidentovi pri jeho rozhodovaní o milosti ....
Fedor
To je život???
Nie je lepšie nechať omyl prírody odísť a dať šancu novému životu???
Petícia
Podpísala som- lebo mám doma ťažko postihnuté dieťa,ktoré nemá šancu na vyliečenie
Podpísala som - lebo si viem živo predstaviť jeho zúfalstvo A beznádej ktoré tak bolí, že sa nedá ničím umlčať
Podpísala som-lebo,aj keď svoje dieťa milujem nadovšetko, som po 11 rokoch starostlivosti fyzicky A psychicky na dne
Podpísala som - lebo sa bojím budúcnosti, čo bude S mojím dieťaťom keď ja tu už nebudem...
Podpísala som- lebo zákony robia ludia, ktorý asi nemajú ani šajnu O danej problematike
Podpísala som - lebo toho pána chápem
To nieje život, nikdy nevidieť svoje dieťa sa smiať,
Nikdy ho nevodit do škôlky
Nikdy mu pofúkať rozbité koleno
Nikdy S ním nevyberat školskú tašku
Nikdy sa S ním nepohadat
A potom zase udobrit
Nikdy S ním neprezivat prvé lásky
Nikdy ho viesť K oltaru
Nikdy nemať vnúčatá
Toto je len zlomok toho, čo rodičia postihnutých detí dennodenne prežívajú
A hlavne,deň za dňom,rok za rokom, strácame nádej na zázrak
To je to najhoršie, že človek stratí nádej...
Snad sa konecne "pohnu lady" a nas socialny system sa konecne zacne riesit. Je mi uprimne luto toho otca, aj jeho manzelky... Ale takito ludia do basy URCITE NEPATRIA!!!
Len ťažko skúšaný otec vie, ako jeho syn trpel. Nevnímam to ako trestný čin. Je nespravodlivé dať ho na 25 rokov za mreže ako obyčajného vraha. To by mal pochopiť každý sudca. !!!
| This discussion has been closed. |