Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Re:
PAN PREZIDENT,,,,,,chcem vyhlasit pred celym slovenskom aky to bol starostlivy a statocny otec.Pracoval s mojim manzelom na SADKE v Levoci ako SBS-kar,sama viem kolkokrat moj manzel ho utekal striedat do sluzby ked mu volala manzelka ze je z DOMINIKOM zle. Ti rodicia boli pri nom 24-hodin denne.JOZEF nepoznal co je to lahnut si po nocnej ale vystriedal manzelku aby si ona oddychla lebo uz videl ze je to na nu privela. JOZEF HO NIKDY NEVOLAL DOMINIK ,,,,, ALE NAS ANJELIK -spomina moj manzel.Taky clovek by mal dostat nobelovu cenu aj jeho manzelka.ZA 24 rokou trapenia dostane dalsie roky trapenia?????,Potrebuje byt teraz oporou svojej manzelke a mladsiemu synovi. Viem ze to urobil uz zo zufalstva,videl ze straca manzelku aj syna.TEN RUZENEC CO MI DONIESOL JOZEF Z MEDZUGRIE ABY OCHRANOVAL MOJU RODINU NECH TERAZ OCHRANUJE JEHO. PROSIM POMOZTE MU !!! KACEJOVA JANA LEVOCA
Kto si myslí, že má právo súdiť toho človeka?
Pavol Kall - Francuzsko
Nezištná láska rodičov
Pán Jozef, by to určite nikdy neurobil, keby nezostal sám, vyčerpaný, človek je schopný priniesť veľké obete, ale tiež nie je nevyčerpateľný. Jeho manželka ho potrebuje ako nikdy pred tým, len spolu si môžu byť navzájom oporou. Dali svojmu synovi toľko lásky a starostlivosti ako si my, čo máme zdravé deti, nevieme ani predstaviť. Zaslúžia si naše ocenenie a úctu, v žiadnom prípade trest. Oni sa nechceli hrať na Boha, oni roky niesli ťažký kríž. S láskou sa starali o syna a Boh im s láskou odpustí. Štát, ktorý nepomáha slabím, nemá právo trestať ľudí, ako je pán Jozef. On teraz trpí viac ako kedykoľvek predtým, že zlyhal. Ale on nezlyhal, jednoducho už nevládal. Štát by mal takéto trpiace rodiny odškodniť a zaplatiť im aspoň 2 týždňovú dovolenku v prírode, kde by si zregenerovali sily a mohli šťastne ďalej žiť. Ich anjelik sa na nich pozerá z neba.
| This discussion has been closed. |