Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Tento prípad odráža chorý stav nášho súdnictva. Tak tomu sudcovi, čo ho poslal do vyšetrovacej väzby s odôvodnením, že by obvinený mohol pokračovať v trestnej činnosti, chýba základná elementárna logika. Namiesto väzby, mal byť obvinený daný do opatery psychológom ale určite nie bacharom!
mame doma 40 ročnú dcéru a tiež má DMO.,nesedí,nerozpráva musíme ju kŕmiť ,robiť hygienu atď. Komunikujeme očami,všetko rozumie chodí do týždenného ústavu,kde má všelijaké aktivity a má zažitky aj mimo nás a cez víkendy sme s ňou,ja som tým pádom mohla chodiť do práce,ale nie každý ma takéto možnosti,celý náš život je prisposobeny jej...kdo nezažil ťažko si to vie predstaviť...chápem Jozefa a viem asi čo cíti...držím mu palce
Som na voziku 17 rokov po buracke a je to na gulu do hlavy..a to som oproti nemu na tom dobre..som presvedceny, ze keby chalan mohol, vybral by si to sam.vrahovia tu behaju po slobode vdaka uplatnej justicii, a chudaka tu idu sudit..slovenskoooo
Re: Ste vinná !
#42: - Som proti eutanázii, ale toto NEPOVAŽUJEM ZA EUTANÁZIU !!! to su Vaše slová. Tak potom ste odsúdili tohto človeka na 20 až 25 rokov basy ! Mám rád hlupákov čo idú pochodovať za život a potom, keď sa narodí nevyliečiteľný zmetok a rodičia mu obetujú 24 rokov života ,len preto , že nemáme zákon o EUTANÁZII ,pretože oni mohli mať ďalšie 3 zdravé deti , ale obetovali sa pre jedného ,aby ich debilná spoločnosť súdila a odsúdila !
Re: Ťažko je niekoho súdiť keď nežijeme jeho život.
#5: Dana - Ťažko je niekoho súdiť keď nežijeme jeho život
A prečo štát ? Koľko hlupákov pochodovalo za život Košicami ! Kde máte vyšetrenia od Vášho gynekológa , povedal Vám ,že je tam riziko poškodenia plodu ! Stačilo to dať preč a o rok mať druhé, tretie. Zákon o EUTANÁZII by to bol poriešil ale hlupáci idú radšej pochodovať.
Súdiť ho môžu len ty ,čo také niečo sami prežili, alebo prežívajú. Aj ja mam doma vážne chorú dcéru, ma 16 rokov . A neprajem to nikomu ,aby sa z takouto diagnózou mal zmieriť ,je chorá už 3 roky a keď je trošku lepšie, tak žijem ,ale keď sa niečo začne kaziť ,tak nevládzem chodiť . Som za to, aby bol jednoznačne oslobodený . Ten človek už aj tak dávno na tom svete je len z povinnosti ,verte tomu .
Re: Ste pekný hlupák !
#1248: - Podotýkam, že ponechať človeka v podobnom prípade NEPOVAŽUJEM za eutanáziu! Som proti eutanázii, toto bol dôstojný skutok milujúceho a zúfalého rodiča pre syna neschopného samostatne existovať (24 rokov-žiadna ďalšia pochybnosť o zmene!) ...... keď ste proti eutanázii tak nech ten človek sedí 25 rokov ! Staral sa 24 rokov o syna a pre takých somárov ako ste Vy ,bude sedieť ďalších 25 rokov. Chodte pochodovať za život , ale keď splodíte nevyliečiťeľného krypla ,alebo budete mať takéto vnúča nepýtajte od štátu pomoc.
Treba postaviť pred súd štát, že nechá svojich občanov dospieť do stavu aboslútneho zúfalstva. Právo súdiť tohto človeka má len ten, kto v tej istej situácii dokázal viac. Ak náš trestný systém dokážu kompetentní obchádzať, keď ide o skutočných zločincov, tak nech ho obídu aj teraz, keď je to na mieste.
| This discussion has been closed. |