Medzinárodná petícia ZA MIER - POSOLSTVO dobrým ľuďom AMERIKY

Medzinárodná petícia ZA MIER - POSOLSTVO dobrým ľuďom AMERIKY / Oznamy / poďakovanie signatárom, upozornenie na reláciu na Slobodnom vysielači, prosba o pokračovanie v tejto petičnej aktivite / Komentáre


Hosť

#1

2015-09-17 14:39

Ďakujem pán MUDr. za mnohé povzbudivé slová a skúsenosti, najmä však nebývalú statočnosť a odvahu v šírení pravdy a obrodenia národa. Dnes už žiadna maličká skupina neobstojí v pripravovanom bese národov a rás, neznámych kultúr a zločinov... Už pred desaťročiami sme prehrali v morálke a láske druh k druhovi, dnes stojíme jednotlivo oklieštení, mnohí bez rodín a detí, bez priazne spolubývajúcich pred krvilačným nepriateľom, vedení úskočnými a zradnými politikmi.
Môžeme ešte dúfať vo víťazstvo? Prebudenie?
Padá nám výkvet civilizovanej Európy v troskách, pretože sme nedbali varovaní, nevážili si poučenia predkov, besnenie a prach vstávajú z popola dávnych útokov tatárskych hord, tureckých sultánov a my stále veríme, že s ružou v ústach im v ústrety získame ich nenávisťou opojené srdcia?
Ako sme vzdelaní, tak sme hlúpi a naivní... smrť bude naším druhom, miesto toho, komu sme sľúbili vernosť a zradil nás....?!



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...