Výzva za zdravý rozum pri riešení imigrantskej krízy
Tak aspon teraz nech stoja pri nas a SLOVENSKO zostane nase...
Aj nasi ludia odisli za "lepsim",ale nikto a nikde sa im neprispobovali a nekladli si podmienky co chcu jest..kde chcu byvat..atd..
Aj nasi predkovia prezili utlacanie,vojny a cez to vsetko tu zostali a tazko pracovali,aby sme sa mali lepsie ako oni..
A aj tymto "chudakom" sme pomahali budovat ich krajiny..
Mam rada ludi,rada pomozem..Ale odtial - potial...
preto som podpisal, lebo si myslim, ze nie sme majetkom zopar politikov, ktori tu manipuluju a nanucuju nam svoj spinavy biznis s ludmi. politici zabudaju, ze su tu pre obcanov a evidentne zneuzivaju moc im zverenu na likvidaciu spolocnosti za tucny profit. som zasadne proti vnucovacnej politike bruselu i proti agresivnej zlocineckej cinnosti NATO manipulovanej z USA. azyl nie je pravo. azyl je mozne udelit ci neudelit na zaklade splnenia urcitych predpokladov ci poziadaviek zvrchovaneho statu, pokial nim este sme. dalsia vec - najprv sa treba postarat o integraciu romov a riesit problemy nasich obcanov, nie sa hrat na spasitelov za 6 000€, to je nechutny biznis! dalej nesuhlasim s implementaciou moslimov, pretoze to nie je nabozenstvo lasky a mieru, ako sami vravia, obrazky z celej unie , pakistanu, iranu , syrie vravia o presnom opaku. cize je treba preventivne konat v zaujme zachovania nasej kultury a spolocnosti ako takej. som tiez proti ekonomickej katastrofe, ktora uz v nasej krajine je, takze ju netreba zhorsovat. a kopec inych dovodov...
Podpisala som sa,pretoze ide o nase prezitie.Ako naroda,tak i nasej kuktury.Ide o budcnost nasu a nasich deti.Deti,ktore su tym najvzacnejsim-co mame.Vidim velmi dobre,co sa deje v krajinach naokolo.Kde ludi nechali napospas...Ziadam Vas aj o vytvorenie peticie,na zrusenie nezakonnych a nicim nepodlozenych sankcii voci Rusku.Dalej za peticiu pre vystupenie z Nato.Dajte tak prosim prilezitost ludom,aby sa mohli vyjadrit.Nakolko niektori nasi politici,ktori by mali hajit nase zaujmy,sa staraju len o tie svoje.Dakujem Zuzana.
Pretože, toto nie je žiadne rozumné riešenie príjímať všetkých imigrantov, a nikto poriadne nekontroluje kto vlastne sú tí ľudia je to pre nás veľká hrozba a to nech mi nikto nehovorí,že nie to musí povedať, len ten kto nevidí a nepočuje,alebo to vidieť nechce.Dá sa pomáhať aj iným spôsobom ako ich nasťahovať všetkých do Europy.Ked tu už budú a bude ich viac ako nás, budeme potrebovať pomoc my.A najviac mám strach z budúcnosti našich detí.Naši predkovia bojovali za našu vlasť a za nás a čo spravíme my odovzdáme svoju vlasť cudzincom a len tak dobrovolne čo na to povedia naše deti ?!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.