PETÍCIA - za prejazd Račianska, Kraskova
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií PETÍCIA - za prejazd Račianska, Kraskova.
Hosť |
#22015-08-26 22:47Podpisom potvrdzujem ze rozhodne nesuhlasim ako sucasny stav vystavby pri racianskej ulici v blizkosti kraskova.ktory navrhuje magistrat hlavneho mesta a navrhuje dopravne riesenie ktore velmi skomplikuje obcanom dopravny kazdodenny zivot ktory byvaju v blizkosti okolia racianske myto sibirkska kraskova racianska ulica.j.c.hronskeho a ulicu kraskovu vyuzivaju elektrickove priecestie aby sa dostali domov a z domu na oba smery von z mesta aj do mesta od nepamati !!!.nechapem ako vobec magistrat rozmysla a chcel by som aby sa prestahovali ti ludia co riesili dopravnu situaciu a nezmyselne chcu uzavriet ulicu! do mojho okolia a vyskusali si navrhovane riesenie uzavriet ulicu a vyuzivali ich riesenie pocas svojho kadonenneho zivota ako by sa im to pacilo a vyhovovalo :) |
Hosť |
#32015-08-27 06:38bohvie ake dovody vedu magistrat k presadzovaniu noveho dopravneho riesenia, ale predpokladam , ze ti co to presadzuju su teoretici od stola co cez ten prejazd jazdia maximalne raz za uhorsky rok... |
Hosť |
#42015-08-27 09:46Magistrátom navrhované riešenie by veľmi skomplikovalo dopravnú obsluhu rozsiahlej bytovej zóny medzi Kraskovou a Račianskym mýtom. |
Hosť |
#62015-08-27 11:33Obyvatelia tejto lokality vyuzivaju denne tento prechod na Kraskovu ulicu a jej zrusenie len sposobi stratu casu, vacsiu spotrebu benzinu a v spicke bude problem s odbocenim tak ako si to kompetentni predstavuju. Urcite ani jeden z nich tento prechod nevyuziva, lebo by take nieco nikdy nenavrhol. |
Hosť |
#72015-08-27 12:17žiadam rekonštrukciu električkovej trate, hlučnosť je neznesiteľná!!! |
Hosť |
#82015-08-27 12:54Nepodporujem nadmerné zastavovanie aut semaformi, najmä, keď sa v tomto prípade nejedná o nadmerný počet odbočujúcich aut, postačuje vyznačenie prechodu pre chodcov a možnosti dvoch blízkych križovatiek. Súhlasím s rekonštrukciou trate, úpravou a udržiavaním prechodu a chodníkov. |
domáci |
#9 prerjazd Račiansk - Kraskova2015-08-27 14:26Z Kraskovej pre odbočenie doľava s využitím prejazdu pri Kominárskej je veľmi nešťastné, nakoľko v ranajších špičkách, resp. takmer celé doobedie, kedy sú kolóny aut pred križovatkou Račianska, tento spôsob odbočovania bude prakticky neuskutočniteľný! |
Hosť |
#102015-08-27 14:50Som za opravu elektrickovej trate a jej zatravnenie. Ta hlucnost je neznesitelna!!!!! Uz s tym nieco treba urobit, nemozeme ani okno otvorit a aj tak sa nepocujeme! |
Hosť |
#112015-08-27 14:58Oprava a odhlucnenie elektrickovej trate. Ten stav je katastrofalny a je vysmechom vsetkych danovych poplatnikov v tej oblasti. Neda sa vetrat, neda sa spat, neda sa pri otvorenom okne v byte rozpravat. Hlucnost kolajovych spojov dosahuje 80db v 20 m vzdialenosti !!!!!! Kompetentni, zobudte sa. |
Hosť |
#122015-08-27 15:27No z mapky je evidentne ze je to vymysel developera dementneho projektu Myto. Nedokaze racionalne vymysliet napojenie svojich bytoviek tak navrhli pseudoriesenie ktore skomplikuje dopravnu situaciu nam vsetkym co tu roky byvame.. Nechapem ako mohol niekto toto schvalit inak odhlucnenie resp. Rekonstrukcia elektrickovej trate je urcite nevyhnutne. Vsade inde na zapade by ta trat bola vyradena z prevadzky pre nesplnanie absolutne ziadnych noriem |
Hosť |
#162015-08-28 08:09Zasadne nesuhlasim s magistratom navrhovanym riesienim. Prejazd vyuzivam ja i moja rodina a priatelia denne, jeho zrusenie by nam mimoriadne skomplikovalo situaciu, nehovoriac o zacpach, do ktorych by sme sa dostali v rannych i podvecernych hodinach. Ako obyvatelom Racianskej ulice by nam zostali v pripade navrhovaneho riesenia len "bnefity" v podobe enormnej hlucnosti (zvysenej nekrytou elektrickou tratou a vyjazdom permanentne hukajucich sanitiek), smogu a tazkej dostupnosti vlastnymi dopravnymi prostriedkami. Ziadam aby sa konecne zohladnili aj zaujmny terajsich obyvatelov a nielen biznis zaujmy developerov. |
Hosť |
#19 Re:2015-08-28 08:16Presne tak, len lobing developera a ślepota/hluchota magistratu. |
Hosť |
#202015-08-28 08:31Prechod vyuzivam denne, jeho zrusenie by mne, mojej rodine i priatelom vyrazne skomplikovalo zivot, predlzilo cestu do i z prace, zvysilo zataz na i tak pretazenom useku cesty, kde su v rannych a popoludnajsich hodinach zapchy, zvysi sa i tak mimoriadne vysoka hlucnost a smog. Ak chce Magistrat riesit bezpecnost a zaujmy terajsich obyvatelov Racianskej (a nie zaujem developera) nech urobi svetelnu krizovatku na Kraskovej (obojsmerne), dohodne sa zo zachrannou sluzbou, ze nebude pouzivat zvukovu signalizaciu pri kazdom vyjazde sanitky z Kominarskej bez ohladu na cas a odhlucni elektrickovu trat, Tolko k minimu pre obcanov - volicov v tejto lokalite. |
Hosť |
#212015-08-28 09:12Nepovazujem za stastne riesenie dopravnej zmeny, i ked zo semaformi. Racianske myto je vecne hlavne v spickach upchate a Kraskova ul.je vyborna spojnica na prejazd. |
Hosť |
#232015-08-28 11:08Navrh magistratu povazujem za totalny nezmysel. Nic neriesi iba by skomplikoval dopravu. Uznavam aby developet urobil nieco aj pre obcanov nielen pre svoje biznisy. A mimochodommal by po vystavbe zremonstruovat aj vozovky. |
Hosť |
#242015-08-28 13:46To čo navrhuje Magistrát je absolutne neprijateľné pre plynulosť dopravy. Som odborník na dopravu (4 roky som bol vo funkcii prednostu bývalého Krajského úradu pre dopravu a pozemné komunikácie v Bratislave) a nikdy ja a moji ľudia z úradu by s takýmto riešením nesúhlasili. |
Hosť |
#25 Chorý výmysel:2015-08-28 14:29To sa nedá ani komentovať.Ja mám stavebnú priemyslovku v odbore dopravné stavby ale takéto niečo by ma veru nenapadlo.Z Račianskej na Kraskovú odbočuje polovica sídliska a to viem preto lebo som tam býval cez 40 rokov.Je to choré.Radšej by sa mali postarať na odhlučnení električkovej trate a úprave prejazdov podľa moderných tachnológií.Čo k tomu dodať:Obyčajná mestská mafia ktorá si prihráva kšefty.Riešili to aj pri vybudovaní nového sídliska na Filiálke???Čo hovoria projektanti toho sídliska???Asi sa chytajú za hlavu že ako je to možné... |
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
📝 PETÍCIA PRÁVO NA PRAVDU: “VLÁDA SR NÁS POTICHU ZAŤAHUJE DO VOJNY”
2113 Vytvorené: 2025-05-05
Nesúhlas s návrhom presunúť žiakov z Malého Slivníka zo ZŠ s MŠ v Terni do ZŠ s MŠ v Tulčíku.
519 Vytvorené: 2025-05-06
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
18181 Vytvorené: 2025-04-25
Za zachovanie sociálneho podniku KÁMO PLUS a zachovanie pracovných miest zdravotne znevýhodneným ľuďom
374 Vytvorené: 2025-05-10
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE LÚKY V HISTORICKOM PARKU V PIEŠŤANOCH
240 Vytvorené: 2025-05-08
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
1035 Vytvorené: 2025-04-13
Ani cent navyše na zbrojenie!
10245 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
1098 Vytvorené: 2025-03-03
Žiadosť o okamžité prepustenie Dannyho Kollara (Daniela Bombica)
496 Vytvorené: 2025-04-30
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
714 Vytvorené: 2025-04-13
Podpora stanovisku lekárov a farmaceutov banskobystrických nemocníc
91 Vytvorené: 2025-05-08
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
936 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia - Spravodlivosť pre rodinu a hlavne pre 5 ročnú Sofiu, ktorá zahynula pri dopravnej nehode dňa, 21.4.2025.
3978 Vytvorené: 2025-04-26
Zachovajme verejný priestor na Vlčích Doloch 🛑Stop zbytočnému rozšíreniu málo frekventovanej ulice a mrhaniu obecných peňazí!
59 Vytvorené: 2025-04-28
Koniec rezidenčnému parkovaniu
47 Vytvorené: 2025-05-07
Nesuhlas s vystavbou budovy pri parku v Dubnici
64 Vytvorené: 2025-05-01
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
296 Vytvorené: 2025-02-13
PETÍCIA ZA VRÁTENIE 10-MINÚTOVÉHO CESTOVNÉHO LÍSTKA DO MHD V PREŠOVE A ZNÍŽENIE CIEN CESTOVNÝCH LÍSTKOV NA ROK 2025.
1428 Vytvorené: 2025-02-06
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
920 Vytvorené: 2024-10-18
Petícia za zachovanie prijateľného cestovného a modernizáciu infraštruktúry tatranských elektrických železníc
256 Vytvorené: 2025-04-28