Odmietame kvóty pre migrantov
Re: Prečo som podpisal peticiu
#609: Miloš - Prečo som podpisal peticiu
Tento nik by mal byť označený Miloš_2, aby nedošlo k zámene s predchádzajúcim zhodným nikom.
This comment has been removed by the person who wrote it.
dakujem
NADSLNKO JASNE
je to uplne jasne. na nasich socialne neprisposobyvych spoluobcanoch ide nadslnko vidiet, ze nemozeme prijat ani len jedneho emigranta, ktory zatazi nas ekonomicky system lebo sami si nevieme rady. nehovoriac o kulturnom dedictve, narodnostnych nepokojoch a moznych hrozivo vyzerajucich predpovedi a vyzii do buducna nasich deti . . . .(ak to niekto dovoli tak je vlastizradca a treba ho obesit). PRAVE KVOLI TOMUTO BY MALO BYT REFERENDUM A NIE KVOLI HLUPOSTIAM
Re:
Treba zdielat a podporovat nas nazor.. to co sa deje s emigrantami momentalne je katastrofa. Ked Flasikova chce nech si ich nastahuje do Bruselu vedla jej vily.
Mozno nepride o hlavu za dva dni ale tri. Ved bemaju moralku nevedua sa spravat a toto si mame pustit k nam ?? Uz davno mali zavriet hranice a chranit nas stat a nasich ludi.
| This discussion has been closed. |
Europska Unia je Babylon , v Biblii v Knihe Zjavení 18:1 Po tomto som videl iného anjela zostupovať z neba s veľkou mocou ; a Zem bola osvietená jeho slávou , 18:2 a zvolal silným hlasom a povedal: ,, Padol! Veľký Babylon padol a stal sa bydliskom démonov a úkrytom každého nečistého výparu a úkrytom každého nečistého a nenávideného vtáka!,
18:4 A počul som iný hlas z neba , ktorý povedal:,, Vyjdite z neho ľud môj, ak nechcete mať s ním účasť na jeho hriechoch a ak nechcete dostať časť z jeho rán.