Odmietame kvóty pre migrantov
Nemam nic proti pomoci druhym,prave naopak,ale mam za to,ze Slovenska Republika si potrebuje najskor vyriesit vlastne veci doma,aby bola schopna prijat velmi odlisne mentalne myslenia druhych a zaroven v prospech oboch stran pripravyt urcite zakony a opatrenia.
Mam za to,ze v opacnom pripade nastane chaos a velka nespokojnost obcanov.
Nadalej suhlasim s pomocou vysielani profesionalnych ludi do postihnutych statov.
Verim ze to pomoze,nase zeny nepotrebuju byt znasilnovane a ludia okradnuty tov havedou nech si zostanu tam kde su
Prečo som podpisal peticiu
Prečo som podpisal peticiu:
ISLAM čo sa týka fanatizmu patrí medzi najradikálnejšie náboženstvá sveta a trošku z histórie Európa sa niekoľko storočí bránila expanzii Turkov a iných zmrdov a čo teraz robí slávna EU???: Pusta ich do civilizovanej Europy a vita ich s otvorenou narucou---tych istych zmrdov, co pred pár storociami sa nasi predkovia urputne svojimi telami a dusami branili expanzii Turkov, Arabov a inych pamrdov u ktorých sa bohuzial kulturny vyvoj zastavil spolocne s kriziackymi vypravami a uz aj severske krajiny ako Svedsko Finsko a pod. doplacaju na svoju benevolentnu socialnu politiku a maju obrovske problemy s maximalne Tolerantnymi moslimami....
a TOTO HOVORI ZA VSETKO a BUDE TO LEN HORSIE A HORSIE:
Nemecko 10 000 000 moslimov, Francúzsko 5 000 000 moslimov ... WTF????
Re: predmet
No, ja som si nie moc istý, že slováci chceli ísť do EÚ... Ktovie ako to vlastne aj v tedy bolo.
svätý Stefan uhorský kráľ bojoval proti Turkom a arabom , a uzákonil feudalizmus -nedotknuťeľnosť pozemku, ktoré niekto vlastní a europoslanci nám sem chcú nosiť okupantov územia, ktorý bez voj. odporu môžu okupovať naše vlasti za ktoré naši predkovia bojovali: Keby niet svätého Stefana uhorského kráľa , tak kresťanstvo v europe by nikdy nebolo a odjakživa by tu boli muslimovia! ! !
Halóóóóóóó Slovenky !!! rodte po 10 az 15 detí !!! ako kedysi naši predkovia, rodiny mali aj 16 detí! !
Zeny ostante doma a rodte deti , lebo ak sa sem dostanú muslimi, tak za 50 rokov nás tu premnožia!!
Velmi si ctím našich predkov , lebo keby tak rodili ako dnes , tak Slovensko by už neexistovalo!!
Keby biela rasa mala takú porodnosť ako , tak by bolo ekvivalentné!!!
- Som proti prilivu utecencov do nasej krajiny!
Slováci množme sa jak čínania , zajtra príde host Vedro a neviem dokedy ostane , ale možno do stredy sa zdrží na našom území a potom príde ochladenie
mne úplne postačia migranti z Afriky a to bociany , lastovičky ,
kam pojdete na dovolenku? do grécka? chorvátska? k balatonu?
alebo do milána?
škoda , že tie časy pomaly budú minulosťou ,
| This discussion has been closed. |