Petícia proti plánovanej výstavbe mosta do Hlbokého
Hosť#1 May 15, 2015, 07:34
Lebo som zásadne proti. Dosť že každý večer pomaly sledujem ako nieco podpaľujú a chodia tam hasiči a zachranka. A ešte aj napádajú týchto ľudí a ešte sa im ma niečo stavať? Nech sa len prejdú dookola...
not me#2 May 15, 2015, 21:18
Peticia
a ked som docital celu peticiu, som si dodal pre seba, ze hlavne tadial budu chodit cigani...
maker#3 May 16, 2015, 17:16
Cez Belopotockého nie
No som zvedavý ako to dopadne, lebo keď sa Smeráci rozhodnú niečo pretlačiť, tak to urobia, či sa to obyvateľom páči, alebo nie. Ja bývam v I5, teda najbližšie ako sa dá a som zásadne proti. A sú to aj zbytočné peniaze, keďže sa jednoduchšie dá ísť cez Kamenné pole.
Len ide totiž o to, že medzi poslancami je jeden, ktorý má už dlho osobné ambície to pretlačiť a keďže je blízky primátorovi, tak sa asi budeme môcť aj po....ť a prejde to. No som fakt zvedavý.
Hosť#4 May 18, 2015, 20:45
Bývam v tesnej blízkosti plánovanej investicie. S petičnými hárkami som sa ešte nikde nestretla.
Hosť#6 May 26, 2015, 07:19
Byvam nedaleko konecne klud od podkurazenych romov pre urazenych ..si vravia cigani.. obyvatelia v strednom veku si pamataju takzvany hojdaci most..aj ten padol za vlast..ti cco byvaju v Ickach..vyrastal som tam vedia ake boli veceri po vyplatach ..podporach ..zas sa vraciame do starych cias..som proti!!!!!!!!!!!!!!
sunar#7 Jun 02, 2015, 06:19
Re:
presne tak. naco nejaky most do hlbokeho, ved aj tak skoro nikto nevie kde ta dedina je, tak naco most.
Hosť#8 Jun 03, 2015, 13:58
Re:
Budu k dispozicii 7.6.2015 v poobednajsich hodinach na cyklochodniku Nabr. J. Krala.
Hosť#9 Jul 23, 2016, 09:15
Byvam na Belopotockeho, v danej oblasti chyba prechod pre pesich a cyklistov, logicka nadvaznost je lepsia na vedlajsej ulici vzhladom na existujuci podchod na hlavnu ulicu.
| This discussion has been closed. |