Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Zatiaľ náš jediný skutočný prezident !
Za Boha a za národ !
Re:
#3228: - Jozef Gašpar Tiso
bol ako Najvyšší velieteľ banditov z HG a vrahov z POHG
- zlodej
- zločinec
- vrah
Re:
#3204: - to je SOMARINA čo si napísal......
Prezident nijako nespchybnil nikoho VOLEBNÉ PRÁVO....
len
jednoducho sa odmietol stretnúť s Nacistami...... a to je všetko....
Prezident nemá žiadnu povinnosť sa s Nacistami stretnúť, ani keď boli zvolení do Parlamentu....
Re:
#3205: - je správne ignorovať NACISTOV...
to naopak Dôveru v Kisku len zvýšilo.....
Re:
#3201: - no ty brďo
a zneužitie akej právomoci???
že sa nechce stretnúť s NACISTAMI????? = na to má Prezident plné právo....
Re: Re: Re: Re:
Nehovoriac o štátnom dlhu. Ale, čo nás potom, hlavne, že máme zadarmo vlaky pre študentov a hentaké výhody. (gúľanie očami)No raz niekto bude musieť zaplatiť tieto "výhody" a že to nebudú politici je isté. Len aby sme medopadli ako Grécko. No a ja som krásne odbočil od témy. :-D
Re: Re:
A stretnúť sa s komunistami (SMER), Maďarskými šovinistami (Most-HID), "Udobrenými" nacionalistami (SNS) a s Prochádzkom, ktorý musí splácať dlh mafii je v absolútnom poriadku?
Pretože ho na základe jeho podnikateľskej činnosti ako na Slovensku, tak aj v USA považujem za skorumpovaného amorálneho človeka
Pretože svojimi postojmi k súčasným udalostiam na Slovensku, v Európe a vo svete potvrdzuje to čo je uvedené v prvých dvoch mojich tvrdeniach.
Re: Re: Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
#3225: Fair Play - Re: Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
je rozdiel medzi Ficovym populizmom Kotlebom
Takze porovnavas neporovnatelne:
zlodeja, korupcnika, demagoga, klamara a populistu
vs.
rasistu, antisemitu, extremistu, fanusika Hitlera, neonacizmu a fasizmu... a ano - v poslednej dobe si k tomu pridal aj populizmus, aby sa dostal tam, kde moze zuzitkovat to vsetko ostatne a odkedy je v zupe, tak sa nanho nalepilo aj rodinkarstvo (korupcia)
Do zupy som ho volil, aby som dal facku smerackym zlodejom. Teraz ma to velmi mrzi, ze sa aj vdaka tomu dostal do parlamentu, kde uz moze napachat realne zlo :(
Re: Re: Re: Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
#3239: Mato - Re: Re: Kvoli extremistovi odvolavat prezidenta???
Ešte pred mesiacom by som s tebou vo všetkom súhlasil,
že Koleba je rasista, antisemita, extremista, fanusika Hitlera, neonacizmu a fasizmu ... atď. a to len preto, že som nepoznal svojho nepriateľa. Dovtedy som bol závislý len na televízii, novinách a pod. Som vďačný že existujú sociálne siete a sociálne médiá...
Tiež si myslim že je to tak...len preto že Kotlebu neprijal ma byť odvolaný?Ľudia sú chorí....asi sa vraciame v čase...kto kedysi neuznaval Hitlera bol potrestaný....ľudia by si mohli uvedomiť kým nie je neskoro,že doba napreduje...také tu už bolo a kde skončil ten čo to začal?
Re:
clovek, ktorý urobi jedným nerozvaznym rozhodnutim z 210 000 obcanov statu ,,fasistov,, len preto, ze nesuhlasia so stavom v spolocnosti, pritom sam propaguje nasilie, fasizmus a amerikanizmus, zlocinenske organizacie akými su NATO a EU,potriasa si s nimi rukmi, oznacuje za priatelov nesmie byt v jednej z hlavnej funkcii statu, reto som ako slyusny clovek za jeho odvolanie
A prečo sa stretol s Porošenkom? Aha, ten nacista nie je, ale je to benderovec, že? :) a to je úplne niečo iné. Benderovci boli anjeli...:)
ti co sa sem podpisuju su upne mimo
Kiska je zatial najlepsi prezident ake Slovensko malo. Bez komunistickej a zradcovskej minulosti, co sa o vas tu podpisujucich asi povedat neda. Sa zamyslite trochu, to naozaj chcete za prezidenta niekoho z STB, alebo prevracacov kabatov?
Prajem vsetko najlepsie dnesnym oslavencom - Jozefom.
opovrhol tým 210000 voličov.
| This discussion has been closed. |