Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Kiska je najlepší prezident
Na jeho odvolanie treba seriózny dôvod Toto je dôvod pre urazené deti a opilcov.
Prezident sa mal zachovať ako chlap, ako človek s chrbtovou kosťou a pevným charakterom - napriek tomu, že nechce Kotlebu v parlamente (čo nechce väčšina ľudí), mal sa stretnúť aj s ním a povedať mu to priamo do očí !
Kotleba bol regulérne zvolený - svoj hlas mu dalo viac ako 200 000 občaov. Som si myslel, že žijeme v demokratickej krajine, ale prezident nám ukázal, že opak je pravdou !
Re: Referendum?!
ja si myslím opak! Podla mna "prezident" nastval mnoho nevolicov Kotlebovej strany uz len preto, pretoze v buducnosti by takto mohol prezident odignorovat hociktorú stranu ! Tu nejde vôbec o to, že je to práve Kotleba, tu ide o ignoraciu vyse 200tisic obcanov SR !!!
Re:
Ja myslim ze tieto komentare tu pise aj Kotlebov nacisticky tím, lebo neviem si predstavit, zeby existovalo az tolko tupých ludi :D
Re: Kiska je najlepší prezident
#1332: Milan - Kiska je najlepší prezident
Milan, neviem koho si volil ty, ale ak by prezident sa takto zachoval k tej tvojej strane, ako by sa ti to pacilo?
Re: Referendum?!
Nemám rád mudrlantov tvojho typu, ktorí už vopred vedia zahodiť všetko za hlavu. Takých tu ozaj nepotrebujeme.
Bol spravny krok, ze nepozval Kotlebu :) Plačete tu zbytocne...kotleba je tam len do poctu, nema sancu zostavovat vladu a navyse je to neonacista oslavujuci Tisa a popierajuci holokaust. Jeho strana by mala byt zakazana a ludia, co ho volili, by mali povinne zacat navstevovat nejake kurzy na zvysenie vseobecnej inteligencie, ktora im ocividne chýba :) Volia emociami, nie rozumom...je tam par stran, ktore mali odbornikmi vysoko pozitivne ohodnoteny volebny program a títo ludia aj tak volili idiota, ktory ma total smiesny program, aky musi vysmiat aj student SOU (co sa bohuzial nestalo, pretoze hlavne taki imlecily fasistu volili...ak k nim patrite aj vy, zamyslite sa nad sebou do akej skupiny ludi ste sa to pridali :)...) hanba vam...
Andrej Kiska by mal byť nestranný čiže sa môže hambiť...
| This discussion has been closed. |