Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
pretoze sa snazi aj ako sa da vysachovat Mariana Kotlebu verejne robi z neho fasistu, 4roky robi vsetko preto aby nebol nikde medializovany, zamerne spolupracuje z poslancami a politikmi proti jeho strane, nerespektuje niekolko tisicovi hlas ludu a neplni prezidentske povinnosti ohladom volieb a povolebnych nalezitosti
Re:
áno, tak toto je pravda toto by malo byť na každom rohu na plagátoch aby aj mladí vedeli a podaktorí aj starší čo na to zabudli
Pretože sa Kiska nezachoval čestne voči Kotlebovi ani voči 200 000 tisíc občanom, ktorí ho volili. Pokiaľ ani prezident nevie rozlíšiť čo sú fámy a čo pravda tak tam nemá v takejto pozícií čo robiť.
Re:
Máš pravdu,Kotleba stelesňuje nenávisť,ale rozlišuj ku komu a ja tiež: darmožráči,ktorí v živote nepracovali,len poznajú výrazy rasizmus ,kedy sa vyplácajú sociálne dávky a kde všade na Slovensku sú kriminály a v ktorom sa lepšie varí.A takýto živel má mať nárok na peniaze keď v živote nepracoval ? Uvedom si že aj TVOJE dane idú na jeho cigarety,čučo,výherné automaty a pod. Tak toto nenávidím tiež.No a rada,aby som si niečo naštudoval o Kotlebovi na zahraničných weboch je vrchol ,ja nie som západný vriťolez,dokážem si o ňom zistiť čo chcem tu,nepotrebujem západnú propagandu,podľa toho tiež prístup k nemu zo strany niektorých občanov vyzerá.Pomenuj,ktorý jeho čin môžeš nazvať FAŠISTICKÝ.Že cigánčatá zapálili KRÀSNU HÔRKU a on to tvrdo odsúdil ? Veď na tú opravu idú miliony z našich daní,Tebe to nevadí ? Veď to boli len chúdence deti !!! Aj tu vzniká dövod na nenávisť.
Myslím si ze to vsetci zvelicujete prezident vie najlepsie co ma robyt a ostatny by sa do toho nemali starat
Re:
tento príspevok svedčí o vašej inteligencii hneď z dvoch dôvodov :D
Re:
A bude náš viac ty hlupák ako si nás nazval a 8%neostane bude viac!!!!!
Re:
OSTATNÝ ( NÁROD ) SME MY OBČANIA A MÁME PRÁVO SA DO TOHO ČO ROBIA NAMI VOLENÍ STARAŤ !!!!!!
Som uplne znechuteny
| This discussion has been closed. |