Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
vyborne
konecne niekto haji zaujmy slovenska ako celku. ked sa dviha extremizmus, treba sa jasne vyjadrtit. ctim si tento postoj u prezidenta. tato peticia je nezmysel
Suhlasim zo vsetkymi obcanmi ktory sa podpisuju pod tuto peticiu a pripajam sa za odvolanie neschopneho nielen prezidenta ale aj vlady.
Nevidím dôvod prečo by malo byť postupovanie pána prezidenta nesprávne. Debata bola o zostavovaní vlády a každá politická strana sa jasne vyjadrila že so stranou ĽS-NS nepôjdu do koalície. Demokracia znamená, že aj ostatní politici majú právo výberu. Rozhodne by koalíciou s p. Kotlebom sklamali mnoho svojich voličov.
Pan kotleba by mal dostat šancu lebo nič zle neurobil
Kiska ma dvojaki meter zavolal si tich ktory mu vihovuju.
lutovala som volbu kisu za prezidenta. konecne sa vsak ukazaloze sa vie postavit zlu a nenavisti ktoru stelesnuje kotleba. vazim si to ze sa postavil naozaj za slovensko. ludia co tu podpisujete, nastudujte si nieco o kotlebovi aj zo zahranicnych webov ak nedoverujete sk mainstreamu. ten clovek vas klame, je to obycajny pajac a nic nevyriesi
toto nieje prezident ale bolsevicky zradca Slovenskeho Naroda !!! taketo opovrhnutie Slovakov nemoze ostat nepovsimnute , ja osobne ziadam o jeho odstupenie z postu prezidenta a verejne ospravedlnenie celemu narodu pretoze mi vsetci ktori sme Slovakmi tvorime ustavu , mi sme tou ustavou , tak sa spametajme Slovaci a nenechajme si sliapat po hlavach a kopat si do zadku. !!! Konecne sme ako narod len krocik k uplnemu vytaztvu tak hlavy hore a zovrite dlane tak silno ako len Slovak vie a dokoncme to co sme zacali .
Re: Re: správne, chudobný
#1467: bykofos - Re: správne, chudobný
ale aj tak je socialny sistem fajn .ale zas len pre bohatych .partnery sa dnes nesobasia .byvaju spolu a partnerka si zaziada fiktivne o vyzivne .potom jej ocinko prepise trvale bydlisko na najomny dom .takze fiktivne neziju spolu a poberaju socialne davky ktore prisluchaju slobodnej mamicke v podnajme .
na otazku kedy sa budete brat odpovedaju : boli by sme sprosty .takto nam da stat viac ako by somzarobila .
iste chapete ze nepisem o romoch .
poznam pripad ked obchodnemu namesnikovy soc.urad vedome pridelil socialny dvojpodlazny byt po rekonstrucii.samozrejme neskor ho odkupil ...
| This discussion has been closed. |
neblaznite
teraz ked je vsade tolko turbulencii, aspon jedna institucia nech zostane funkcna :)