Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv
Aj keby ma to malo stáť prenasledovanie alebo výpoveď!
Mail pre premiera a ministra
Ahojte, ak najdete odvahu poslite aj mail na adresu:
Ja som tak uz spravil aj ked som sa hambil a nieco take som spravil prvy raz.
Nech Vam da BOH odvahu a pozehna VAS.
To sa SMER nebojí, že stratí dochodcovských voličov?
Re:
Asi nie. Má zato, že sila vianočných príspevkov má svoju moc.
Štát musí podporovať rodinu, aby prežil budúce ťažké časy a nezanikol v chaose. Julian
treba vziat rozum do hrsti !!! ale za nas Narod rozhoduju len ty ktorych si ludia zvolili .... tak sa necudujme a neplacme ked ani my sami neurobime nic pre zmenu v parlamente a tak ...
Verím,že zdraví rozum zvíťazí
A teraz z toho bolo koľko ľudí na referendu ? !!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Len v krátkosti k darcovstvu krvi:
Len v krátkosti k tomu darcovstvu krvi: Myslím, že sa všetci zhodneme, že z bezpečnostných dôvodov by promiskuitní ľudia krv darovať nemali, ale prečo sú v tom dotazníku spomenutí len muži a či nemali sexuálny styk z mužom, je mi záhadou. To ako muž môže mať za rok pohlavný styk s 1000 ženami a tam riziko nehrozí? Rovnako žena už môže mať pohlavný styk s 1000 mužmi? Podľa toho dotazníka môže darovať krv kľudne aj tá najpodradnejšia prostitútka od Slovnaftu, to už je v poriadku. Ja by som celú tu otázku nahradila takto: Pre mužov aj ženy: "Mali ste počas obdobia jedného roka sexuálny styk s viac ako jedným partnerom?"
Dakujem Aliancii za jej zasluznu cinnost.
Precital som vsetky komentare a tolko j*bnutosti po hromade som veru uz davno nevidel, bodaj by vas nebolo, vy hovada! Keby som nebol len ludmi vymyslenou postavou, ktora ma udrziavat ovecky v poslusnosti, uz davno by som vas vsetkych povolal k sebe - ale len preto, aby som vas poslal do pekla horuceho na celu vecnost! Ha Ha Haaa!
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |